~ 28 ~

526 21 0
                                    

{Gepubliceerd op 24 januari 2019}

 POV Selena:

Ik trek mijn trui en joggingsbroek weer aan en ga naast hem op de stoel zitten. 'Mijn vriend is vreemd gegaan', fluister ik en tranen beginnen te rollen. 

'Is hij daar binnen?' vraagt hij. 'Ja', zeg ik zacht. 'Ga naar hem toe en zorg dat ervoor dat hij er spijt van heeft.' 'Dank je.' Hij glimlacht naar me en gebaart dat ik snel moet gaan. 

Ik ga naar binnen en ga aan de bar zitten. Opeens voel ik een hand op mijn schouder. Ik draai me om en kijk in Louis' blauwe ogen. 'Wat dacht je? Even van mij weg en oude Louis met z'n drank en meiden is weer terug? Hoe kun je me dit aandoen?' snauw ik.

'Selena, het was echt niet mijn bedoeling... Het spijt me. Het was de alcohol, ik-' 'Oh, lekker is dat.'

'Het spijt me zo erg, Selena... Please, het spijt me zo erg..' 'Dit kan echt niet, Louis. Je weet dat ik dit niet..Dit is al vaak genoeg gebeurd bij mij. Dit kan ik er niet bij hebben. Dit is niet gezond.' Ik kijk hem aan. Hij heeft tranen in zijn ogen. 

'Inderdaad. En het spijt me. Ik ben zo dom en-' 'Lou, het is over. Ik snap niet hoe ik je ooit heb kunnen vertrouwen! Ik kan dit niet meer.' 'Nee, Selena...' Hij pakt me vast en trekt me naar hem toe. 'Ik hou van je.'

'Nee, Louis. Je houdt niet van me. Als je echt van me hield, dan zoende je niet met andere meiden. Twee tegelijk, nog wel!' Hij drukt zijn lippen tegen die van mij, maar ik trek gelijk terug. 'Nee, Louis.' 

Ik draai me om en loop naar Taylor die een paar meter verder op mij staat te wachten. 'Gaat het?' vraagt ze. 'Nee. Kom, we gaan.'

Als we bij mij thuis zijn zegt Taylor, 'Zullen we Stephen en Ash bellen? Dan houden we een sleepover.' 'Klinkt goed. Ik bel Stephen wel.' Taylor knikt en pakt haar mobiel.

Ze zit tegen Brian aan op de grond bij mijn bed. Ik zucht en pak de telefoon. Ik bel Stephen op.

'Hey Stephen... Ben je thuis?' 'Ja, hoezo?' 'Kun je langskomen?' Mijn stem trilt, 'Louis en ik-' Dan begin ik te huilen. En ik kan niet meer stoppen. 'Ik kom eraan.' 

De tranen lopen nog steeds over mijn wangen wanneer Stephen en Ashley er zijn. Ashley houdt me stevig vast en fluistert in mijn oor dat het goed komt. 

Stephen komt bij ons zitten en probeert me te kalmeren. Hij gaat naast me op het bed zitten en ik leg mijn natte gezicht op zijn borst.

'Sorry...' snik ik, 'Ik wou dat het me niks boeide, maar ik hou zo veel van hem..' 'Ssst... Ik weet het. Het komt goed,' zegt Stephen zacht in mijn oor. Ik krijg kippenvel van zijn warme adem. 

Ik slik en knik. 'Misschien  kunnen we beter de matrassen uit de logeerkamers halen, eten en drinken pakken en de tv aanzetten. Dan maken we er gewoon een gezellige avond van', zegt Ashley. 

'Goed idee!' glimlach ik zwakjes, 'Stephen, zullen wij het matras gaan halen?' Hij knikt, staat op en loopt achter me aan. We lopen de eerste logeerkamer in en willen net het tweepersoonsmatras van het bed halen als ik een appje krijg. Ik pak mijn mobiel en kijk wie het is. 

LIAM

23:39
Hey S, Lou belde me. Als je een vriend nodig hebt of als je wil dat ik langs kom, bel me dan. 

'Stephen?' 'Ja?' 'Liam vraagt of hij moet komen. Zal ik ja zeggen?' 'Als jij dat wil... Hij is wel oké.' Ik knik en stuur terug dat ik graag wil dat hij komt. Ik zet er ook bij dat ik aan het logeren ben met mijn vrienden en dat hij slaapspullen mee kan nemen als hij dat wil. 

Dan tillen Stephen en ik het matras van het bed en slepen we het naar mijn kamer. Brian heeft mijn bed aan de kant geschoven zodat dit matras er makkelijk naast kan. Aan de andere kant van mijn bed leg ik nog twee eenpersoons matrassen. Ik pak de afstandsbediening en zet de tv aan.

'Even een vraagje... Wie gaat waar slapen?' vraag ik, 'Oh, en Liam komt ook.' 'Wat? Waarom?' vraagt Taylor. 'Ze zijn vrienden.' zegt Ashley kort, 'En hij is wel aardig, to be honest.' 'Hij is toch de beste vriend van Louis?' 

'En laten we nu stoppen met praten over hem.' Ik ga zitten op het bed. 'Ik denk dat jij het best met Ashley kan slapen, Selena. Brian en Taylor bij elkaar en dan ga ik wel met Liam. Iedereen mee eens?' vraagt Stephen. We stemmen allemaal in.

Ik ren naar beneden als de bel gaat. Ik doe open en zie Liam staan. 'Hey, gaat het?' vraagt hij. Ik knik snel,maar bijt op mijn lip om niet weer in tranen uit te barsten. 'Ja. Wil je helpen om eten en drinken mee naar boven te nemen?' 'Natuurlijk.' Hij doet zijn jas uit en zet de weekendtas die hij bij zich heeft op de grond. 

Samen lopen we met een paar zakken chips naar boven. Dan rennen we weer naar beneden om flessen frisdrank te halen. 'Misschien kunnen we beter ook water meenemen.' 'Goed idee. Pak jij glazen uit die kast?' 

Ik pak een fles water uit de koelkast en probeer alle flessen tegelijk vast te houden. Liam vangt net op tijd de cola en glimlacht. 'Clumsy...' grinnikt hij. 

'I know!' zeg ik lachend. Met de drie andere flessen loop ik vast naar boven. Liam wacht beneden op mij. 

Als ik weer beneden kom, heeft Liam een paar glazen op een dienblad gezet. Ik pak de fles cola weer. Ik wil ook het dienblad pakken maar Liam heeft het al. 'Ik neem je tas dan wel mee naar boven', zeg ik. 'Dank je.' 

Wanneer we op mijn kamer komen, pakt Stephen de tas van mij aan en ik zet de cola op het tafeltje. 

'Laten we ons om gaan kleden. Dan kunnen we zo eten, drinken, tandenpoetsen en slapen', zeg ik, 'Wil je nog iemand douchen?' Taylor knikt en ik zeg dat ze de badkamer van de logeerkamer naast mijn kamer kan gebruiken.

'Ik heb niks bij me. Mag ik een pyjama van jou lenen?' 'Ja, ik zal er zo een pakken. Iemand anders die nog wil douchen? Nee? Oké dan zien we jullie zo wel. Jullie kunnen de twee badkamers hier tegenover gebruiken.' 

~~~
Zo ziet Selena's kamer er ongeveer uit:

~~~Zo ziet Selena's kamer er ongeveer uit:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Hold Me Like A Paperweight✓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum