Bölüm 54

6.3K 985 355
                                    

Keyifli Okumalar 🍷

Vote sınırı yok ama son üç bölüm. Votesiz bırakmayacağınızı biliyoruz. Bölümü okuduktan sonra vote vermeye dikkat edin, sıralamada yükselelim 💋


"Kris benden bu halde bile korkuyor." 

Solar kafasını eğerek, önündeki kahveye gözlerini diktiğinde yerimde huzursuzca kıpırdandım. Onu ikna etmeyi başarmıştım, benim kim olduğumu biliyordu ve onu kasaya götüreceğime söz vermiştim.

Öğreneceğim şey her neyse, bunlara değse iyi olurdu. 

"O kasanın içinde ne var?"

Net soruma karşılık kafasını kaldırdı ve gözlerime baktı. Tam olarak arkada kalmış birini görüyordum, belki de ezilmiş. Elinden bir şeyler alınmış ve güçsüz. 

Bir kadını bu duruma çok az durum getirebilirdi benim gözümde, onlar bu kıza ne yapmıştı? 

"Benim hayatımı bitirebilecek şeyler." Dolan gözlerini görmeyeyim diye tekrar kafasını eğdi ama geç kalmıştı. "O kasa onda diye yıllarca tek kelime edemedim. Buraya yüzsüz bir şekilde geldiğinde ona gülümsemek zorunda kaldım." 

İğrendiğini belli edecek şekilde yüzünü buruşturdu. Ben ise Kris'in, ortağının kız arkadaşına bu kadar kötü ne yapabileceğini düşünüyordum. Anladığım kadarıyla Solar o kasada her ne varsa, onun için susmuştu. Çocuklara bile anlatmadığını anlamak zor değildi. 

Anlatsaydı, çocuklar onu Kris'e karşı korur muydu acaba? 

"Ben ona güç yetiremem, benim dünyam bu kadar. Her zaman da bu kadar kalsın istedim." 

Lay'in söyledikleri aklıma gelmişti. Solar asla sevgilisinin bu işlerde olmasını istememişti. Belli ki gerçekten hoşlandığı bir durum değildi, hala bir kafede öylesine bir çalışan olarak hayatına devam ediyordu. 

"Kris ve o," Hatırlamak canını yakıyormuş gibi gözlerini kapattığında, istemsizce elimi elinin üstüne koydum. Acısını hissediyordum, kaybetmenin ne demek olduğunu iyi bilirdim. "Çok iyi arkadaşlardı, çok çok iyi. O, Kris için canını verirdi. Kris de onun için. Çocukları bir araya topladıklarında, hepsi iyi anlaşamasa bile hepsinin arasında çok güçlü bir bağ oluşmuştu." 

Nefeslenmek için susarak kahvesinden bir yudum aldı. Bilerek asla araya girmiyordum, anlatacağı şeyleri kendince bir sıraya koymuş gibiydi.

Onun oluşturduğu sırada dinlemeyi bekliyordum. 

"Her şey güzel gidiyordu, büyüyorlardı ve kimse onlara engel olamıyordu. Sadece bazen onda garip bir mutsuzluk seziyordum."

Kaşlarımı çattım, sevgilisinin adını asla kullanmıyordu ama üstüne düşüp irdeleme gereği duymadım. Bu hikayenin sonunu merak ediyordum.

"Bir karar alacağı zaman grup genelde ikiye bölünürdü. Özellikle iki lider farklı görüşteyse." Bana bakarak, gözlerini kıstı. "Bilirsin, söz dinletme olayları." 

"Biliyorum." 

Bunu benden daha iyi kim bilebilirdi? 

"Kai, Sehun, Suho, Do, Baek ve Chanyeol. Hepsi Kris'in tarafındaydı." 

Geriye kalanları düşündüm. 

Lay, Luhan, Tao, Chen ve Xiumin. 

Çekişmeli bir mücadele olduğu açıktı. Kris güçlü bir liderdi ama görünüşe göre, eski ortağı da en az onun kadar güçlüydü. 

Lyssa | KAI ✓Where stories live. Discover now