Bölüm 19

11.1K 1.1K 465
                                    

Yorum atın artık lan ajdkdksk
Öptüm, bye 🍷

Elime tutuşturdukları paspası bir ileri bir geri iterek güya ortalığı temizliyordum. Aralarına girme fikrinden caymak, direkt olarak başa geçip hepsinin belasını sikmek istiyordum.

Jacksonu görünce anlamıştım. Benim yerim onların yanıydı, intikamımı almak ve artık bu soktuğumun yerinden gitmek istiyorum. Özellikle Kainin bedenimi bir orospu gibi ihtiyacını karşılamak için kullanması anlamsız bir şekilde zoruma gitmeye devam ediyordu.

Hayatım boyunca her konuda üstün olmaya alışıktım, bana zor gelen hiçbir iş dahi olmamıştı. Ama bedenim konusunda bu kadar hassas olduğumu kendim de yeni fark ediyordum.

"Sen neden yerleri siliyorsun güzelim?"

Bu işe bedenimi kullanmadan devam edebilir miydim? Bir çıkış yolu varsa kullanmam ve işleri kendi lehime çevirmem gerekiyordu.

"Iseul?"

Kolumda hissettim elle kafamı kaldırdım. Sehunun bana şaşkın bir şekilde baktığını görmüştüm.

"Efendim?"

"İyi misin?"

Kendimi şöyle bir süzerek kafamı aşağı yukarı salladım. Sapa sağlamdım neden bunu sorma gereği duymuştu bilmiyordum ama uğraşamayacaktım.

"Sehun!"

Chanyeol'ün sesini duyarak kafamı çevirmemle orospu çocuğu da görüş açıma girmişti. Direkt olarak gözleri beni bulunca vücudumun en ücra köşelerine bile ulaşan sinirle ifadesiz durmaya çalışıp onlardan biraz uzaklaştım.

Çocuğu görmeye bile tahammül edemiyordum. Bana kimse böyle davranamazdı. Bu duruma düştüğüme asla inanamıyordum.

Yaklaşık yarım saattir kendi kendime mekanı temizlemeye devam ediyordum ama asla rahat vermiyorlardı. Bana seslenen Baekhyunu öldürmek için gözüme kestirmiştim, bu sefer sınırı aşmıştı. Adam yaralamışlığım vardı, hem de çok fazla. Öldürmeye de karşı değildim.

"Hey sen! Suratsız olan, gelsene buraya!"

Alt dudağımı dişlerimin arasına alarak derin derin nefesler aldım. Bugün erkeklerin gözünün içine bakıp bana asılmalarını sağlayacak, sonra ise hepsini dövüp sinirimi atacaktım.

"Buyur?"

Baekhyun gözlerini benim özel bölgeme indirdiğinde çatılan kaşlarımla ona bakmaya başladım.

"Aramızda kala kala önünde fazlalık falan mı oluştu? Buyur ne?"

Zoraki bir şekilde gülümseyerek ellerimi önümde birleştirdim, ne yazık ki bu istemsizce yaptığım bir hareket olmuştu. Kendimi çözmeye başlamıştım, seksle alakam uzun süredir olmadığı için zayıflığım olarak kendini gösteriyor olmalıydı.

"Efendim? Ne istemiştiniz?"

"Sana kim temizlik yap dedi?"

Baekhyun beni kolunun altına alacakken Sehun ondan önce davranarak güzel gülümsemesini yüzüne yerleştirdi. Sanırım içlerinde en çok Suhoyu değil de Sehunu seviyordum.

"Bilmem sanırım Suho hyung demişti."

"Artık temizlik yapma."

Sehun beni iyice kendine çekip kafasını kafamın üstüne yaslayınca kolumu beline götürdüm. Boylarımız bu pozisyon için oldukça sevimli görünüyor olmalıydı.

"İnanabiliyor musunuz? Iseul ilk kez bana dokunuyor, kalp krizi geçireceğim. Kalbime bir dokunsana"

Elimi tutup kalbinin üstüne götürdüğünde eğlencesini bozmamak adına şaşırmış görüntüsüne büründüm. Normaldan farklı bir şekilde atmıyordu, yani bana atıyor gibi gelmemişti.

Lyssa | KAI ✓Where stories live. Discover now