Bölüm 18

10.8K 1.1K 361
                                    

Lyssa #4'tü :) Teşekkürler
🍷

Bu bara ilk geldiğim gün seks yapmak için uygun bir yer olduğunu söylediğim yere Kainin beni hızlıca sokmasını asla tahmin etmiyordum. Tamam her şeye okeydim ama bu kadar yaka paça içeri sokmak biraz saçma değil miydi?

Tam ağzımı açıp durmasını söyleyecekken dudaklarıma kapanan dudaklarıyla kendimi bir anda duvara yapışmış bir şekilde bulmuştum.

Dudaklarımı hızlıca öpüp elini eteğimin altına soktu.

İyi hissettirdiği aşikardı ama az önce Min Ah yanında yok muydu? Ne olmuştu da beni buraya çekmişti anlam veremiyordum.

Parmağı iç çamaşırımdan içeri girince ellerimi göğsüne götürdüm, bir yerden destek almaya ihtiyacım var gibiydi ama koyacak yer bulamıyordum.

İçimdeki hareketlilik yüzünden dudaklarımızı ayırdığımda dudakları vakit kaybetmeden boynumu bulmuştu.

Saniyeler içinde beni yüzüm duvara gelecek şekilde soğuk zemine yasladı. Bunlar sadece bir iki dakikada olmuştu ve şu an işi yavaştan aldığını söyleyemezdim.

Fermuarını açtığını duyduğumda kaşlarım çatılmıştı. Bu kadar hızlı mı olacaktı yani?

Eli eteğimi yukarı doğru kaldırdı ve sırtıma baskı uyguladı.

Üstümdeki iç çamaşırın da aşağıya indiğini fark ediyordum. Daha sonrasında ise parmağını hissettim. Elini çekmesiyle oluşan boşluğun yerini kendisi doldurduğunda bağırmamak için dudaklarımı birbirine bastırdım.

Çok değil belki birkaç kere içimde gel git yaptıktan sonra ben daha hiçbir şey anlayamadan bedeninin titrediğini hissetmiştim. Daha sonrasında ise içimde hissettiğim sıcaklıkla gözlerimi yumdum. Bu çocuk iktidarsız falan mıydı? Ayrıca o benim içime mi boşalmıştı?

Hızlıca ona doğru dönerek pantolonunu yukarı çekişini izledim. Şaka falan yapıyor olmalıydı. Bir dakikada içime boşalmış ve ben hiçbir şey hissetmeden gidecek miydi?

"Ne? Neden öyle bakıyorsun?"

"İçime boşaldın orospu çocuğu!"

Ertesi gün haplarını kullanacak olmak tüm sinirimi alt üst edince ellerimi saçlarımın arasına daldırdım. Onlar gerçekten ağrı yapıyordu.

"Mızmızlanma."

Ben bu çocuğu sikecektim, gerçek anlamda elimde kalacaktı.

"Senin piçini doğuracağım yok ama bir bebeğin sorumluluğunu alabilecek misin?"

Alayla gülüp saçını karıştırdığında kemerini takmakla meşguldü. Beni dinlemiyor olması gerçekten canımı sıkmıştı. Şu an tam bir orospu gibi hissetmem normal miydi?

"Bir de ağlayacak mısın? Bu sefer biraz hızlı oldu, Min Ah işi çıkmadan az önce ağzına aldığından kendimi tutamadım."

Ben doğru mu duyuyordum? Az önce diğer kadına sakso çektirdim mi diyordu?

Ona vurmak için elimi kaldırdım, göz göze geldiğimiz an daha önce hiç hissetmediğim bir duygu tüm bedenimi kaplamıştı. Çenemin benden alakasız titremesiyle gözlerimi kapattım. Havaya kaldırdığım elimi de yumruk yaparak aşağıya indirdiğimde nasıl bu kadar düşebildiğimi sorgulamıştım. Başkaları için normal olabilirdi ama biz seks arkadaşıydık ve ben Iseul'düm. Seks arkadaşı olsam da bana bunu yapamayacağı biriydim.

Daha önce hiçbir şey bu kadar zoruma gitmemişti. Daha önce benden bağımsız olarak çenem titrememişti. Daha önce hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim ve daha önce hiçbir erkeğin önünde ağlayacak kadar güçsüz olmamıştım.

Lyssa | KAI ✓Where stories live. Discover now