Bölüm 13

12.3K 1K 282
                                    

"Selam, ben geldim."
Bugün de Danla Bilic olarak giriyim dedim. Aldırmayın. #14 olmuşuz, umarım #1leri de görürüz askdksksk O yüzden vote ve yorum atmayı unutmayın.
Sizi seviyoreğ 🍷

İsteği o muydu bilmiyordum ama aramızda bir iki adım kaldığında sağ elimi ensesine getirerek kafasının bana doğru eğilmesini sağladım ve dudaklarımızı birleştirdim.

Üst dudağını dudaklarımın arasına almamla hareketime ayak uydurmuş, sağ elini sırtımdan aşağıya doğru kaydırarak belime indirmişti.

Gerçekten bunu bekliyor gibiydi. Bilseydim daha önce yapardım ama abartmak istememiştim. Ayrıca kafam hala intikam için bedenimi sunmam gerekip gerekmediği konusunda karışıktı.

Hızlı bir hareketle beni duvara doğru iteklemesiyle diğer elimi de ensesine götürerek alt dudağımı dudaklarının arasına almasına izin verdim.

Bedenlerimiz arasındaki boşluk sıfıra inmiş, göğsüne çarpan göğüslerim ve dudakları arasında ıslanan dudaklarım beni oldukça tahrik etmişti. Yine de ilk inleyen olmayacaktım.

Dudaklarımdan ayrılıp hızlıca boynuma inen dudaklarıyla yutkundum. Ben de ensesindeki tek elimi omuzlarına kaydırıp yavaşça göğsüne doğru götürdüm. Benimle aynı hızda tenimi dişlerinin arasına almasıyla bu acıyı özlediğimi fark etmiştim. Güzel hissettiriyordu.

Elimin hareketini kesmeden aşağıya doğru inmeye devam ettim. Parmaklarım tişörtünün üstünden kayarken vücudunun gerildiğini fark etmiştim. Ben aşağıya doğru indikçe o da dudaklarıyla aşağıya doğru iniyordu. Dediğim gibi ilk inleyen ben olmayacaktım.

Aniden gelen hırsla elimin altındaki şişliğe baskı uyguladım, Kainin dişleri ise hızlı bir şekilde boynuma görülmüştü.

Ses çıkarmamak için dudaklarımı birbirine bastırdım ama başarılı olmuş muydum emin değildim.

Ben kendimden geçmek üzereyken belimden aşağıya doğru kayan ellerini bacaklarımda hissetmiş, çok geçmeden de kendimi onun kucağında bulmuştum.

Belirginleşen şişkinliğini beline dolanan bacaklarım sayesinde bana doğru bastırınca kafamı boyun girintisine gömdüm. Yukarıda olmak daha güzeldi.

Kucağında olduğum için eğilmesine gerek kalmadan kafasını göğüslerime gömüp dilini açıkta kalan kısımlarda dolaştırdı. Bir taraftan da yürümeye çalışıyordu.

Kafamı boyun girintisinden çekip çenesine elimi yerleştirerek kafasını kaldırdım ve göz göze gelmemizin hemen ardından dudaklarını dudaklarımın arasına aldım.

Soğuk dudakları dudaklarımızın hareketiyle ısınırken tek elimi yanağına çıkarttım. Erkekler bu gibi zarif dokunuşlardan hoşlandığı için onu moda sokmaya çalışıyorum denebilirdi. Gerçi şu an kadınlığımın üstünde hissettiğim şişkinlik bana modda olduğunu gösteriyordu ama yine de daha istekli bir erkek görmek fena olmazdı.

Bacağımın altından kayan eli bir kapıyı açacakken sabahtan beri yanıp sönen ışık bir anda tamamen söndü ve Kainin ayağının takılmasıyla kendimi ışık hızıyla yerde buldum.

"Siktir"

Sızlanmamaya çalışıyordum ama kafam yerle o kadar hızlı buluşmuştu ki beyin sarsıntısı geçirdiğimi düşünmek üzereydim. Ayrıca Kainin ağır bedeni de bedenime iyice zorluk çıkartıyordu. Altında ezilmiştim.

Lyssa | KAI ✓Where stories live. Discover now