Bölüm 21

10.8K 1.2K 262
                                    

Keyifli okumalar 🍷

Gözlerim açılmak bilmezken odada birinin varlığını hissederek yerimden doğruldum ve gözlerimi ovuşturdum.

Hm, demek işini bitirip yanıma gelmişti.

"Uykun çok hafif. Dört saatimiz daha var. Uyuyabilirsin."

Karanlıktan küçülen gözlerimle Kaiye döndüm. Değişik bir ifadeyle bana bakıyordu. Üstsüzdü ama altında neyseki eşofman altı vardı.

"Sen uyumayacak mısın?"

Yüzünde minik bir gülümseme gördüm, ardından da gelip yatağın uç kısmına oturmuştu.

"Beni mi düşünüyorsun?"

Uykusuzluktan sersem gibi olduğumdan dediklerini idrak etmeye çalıştım. Elim enseme doğru gittiğinde gözlerimi kapatarak kendimi tekrar yatağa bıraktım. O düşüneceğim son insan bile değildi.

Bir de beni izliyor olmasaydı harika olacaktı.

"Tepemde dikilecek misin?"

Uykulu çıkan sesimle konuştuğumda kendini benim yanıma bıraktığını hissettim. Her şey çok güzeldi ama neden kafasını kolumun üstüne koymak zorundaydı ki? Şimdi kolum acıyor çekil de diyemezdim ben.

"Yattığın kız nasıldı?"

Güldüğünü duyuyordum, garip bir adamdı. Merak ettiğimden sormuyordum, belki o kız da bir işime yarardı. Sonuçta onun orospusu olmaktan vazgeçmiştim.

"Güzeldi ama çok fazla çığlık atıyordu. Başım ağrıdı biraz, ovalar mısın?"

Gözlerimi hafifçe aralayarak ciddi mi diye yüzüne bakmak istemiştim ama kolumun üstünde yattığı için biraz aşağıda kalıyordu kafası.

Uzun bir süre gözlerimi açıp kapatarak şu an yaşadığım şeyin gerçek olup olmadığını kontrol ettim. Gerçekti.

Kai kafasını bana doğru çevirip aşağıdan bana doğru baktığında sıkıldığımı belli eden bir nefes vermiştim. Zaten her şeyi anlamıştı öyle değil mi? Zayıflık olsa da umrumda değildi.

"Seks yaptığın kadın çok çığlık atıyor diye başın ağrıdı ve sen benden masaj yapmamı istiyorsun öyle değil mi? Yanlış anlamıyorum?"

Suratını ifadesiz tutarak kafasını aşağı yukarı salladığında yutkunmuştum. Cidden şu an üstüne çıkıp yastıkla onu boğsam, ölmeden önce bana bilgileri verseydi olmaz mıydı?

"Kızdın mı? Beni kıskanıyorsan söyleyebilirsin. Bu arada seks yaptığım kız sarışındı ve-" elini göğsüme çıkartarak avuçladığında istemsizce geri çekilmiştim.

"Göğüsleri seninkilerin iki katı kadar falandı."

Elimin tersiyle göğsüne yapıştırdım ve yataktaki en uç kısma kadar ilerledim.

"Benim göğüslerim küçük değil tamam mı?! Derdiniz ne sizin?"

Yüzsüzlük yaparak beni kendine doğru çekti ve az önceki uzanma pozisyonumuza tekrar getirdi. Evet, kesin olarak anlamıştım. Kolum kopsun istiyordu.

"Bana sesini yükselteceğin tek yer seks esnasında yatakta olabilir. Bu uyarıyı her kadına yapıyorum, unutma."

Resmen kucağımda uzandığı için üstüne sinen kadının parfümünü alabiliyordum. Yüzümü buruşturma isteği içimi kapladığında Kaiden tiksindiğimi fark etmiştim. İğrençti.

"Unutmam. Neden sürekli seks yapıyorsun? Bu kadar önemli mi?"

Yine kafasını kaldırarak bana baktığında ben de ona doğru dönmüştüm. Kolum uyuşmaya başlamıştı ama ona böyle yukarından bakıyor olmak kendimi iyi hissettiriyordu.

Lyssa | KAI ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin