Fotoshoot

164 5 1
                                    

6 måneder senere
Jeg havde lavet en aftale med en fotograf at mødes og få taget nogle billeder. Min mave var blevet kæmpe stor, men han insisterede. Det var da også en god løn jeg fik for det. Han ville give mig 50.000 kr for et par billeder. Det havde vi også brug for efter at bandet page four var gået i opløsning, og Stefan havde svært ved at finde et arbejde. Han havde lidt model jobs her og der, men ikke nok til at vi kunne leve i luksus. Han tjente også penge på sin instagram, det gjorde jeg også, men ikke rigtig nok.
Jeg ankom med taxa, til et kæmpe hus lidt udenfor københavns centrum. Jeg gik ind af de 2 metal døre, og blev mødt af en kvinde. "Du må være Emma" sagde hun og gav mig tegn til at jeg skulle følge med. Jeg fulgte efter hende, hen til elevatoren, hvor hun trykkede på knappen og vendte sig om imod mig. "Du skal køre op på 5 sal, der vil Samuel stå og føre dig hen til hvor du skal have taget billeder". Jeg nikkede, og stillede mig ind i elevatoren og trykkede på den runde knap, hvor tallet 5 stod på. Jeg kom ud fra rummet, og en brunhåret mand stod lænet op af væggen. Han rakte en hånd ud og præsenterede sig selv, "Hej jeg hedder Samuel, du må være Emma, følg med" sagde han og førte mig ind i et rum der var fyldt med kamera udstyr, og lys. En høj, muskuløs, mørkhåret mand stod kun iført underbukser kiggede hen på mig. "Du kan bare gå derind og tage alt dit tøj af, der ligger allerede det tøj du skal have på." Sagde Samuel og pegede over på den røde dør. Jeg gik ind af døren, og på stolen lå der noget flot blonde undertøj. "Vil han have en fed gravid ned i noget frækt undertøj" tænkte jeg højt. Jeg tog undertøjet på og gik ud til Samuel, og den anden mand der kun var iførtunderbukser. "Emma det her er Jonas, en vi senere skal bruge til et shoot" sagde Samuel. Jeg smilede og gav min hånd til Jonas. "Emma hvis du stiller dig der over med det her tyl viklet om dig, ville det være perfekt" sagde Samuel og pegede over imod den sorte baggrund.

 "Emma hvis du stiller dig der over med det her tyl viklet om dig, ville det være perfekt" sagde Samuel og pegede over imod den sorte baggrund

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Super godt Emma" roste Samuel, "hvis vi lige får Jonas ind, og så dropper vi det der tyl". Jonas stillede sig hen til mig. Samuel kiggede ind i sit kamera, og sagde "Emma hvis du lige smider bh'en, også hvis du Jonas holder rundt om Emmas bryster". "Øhm.. det ved jeg ikke om jeg synes er en god ide" sagde jeg hurtigt. "Emma slap af vi er profesionelle" svarede Jonas med en hånende tonefald. Jeg smed bh'en ufrivilligt, og Jonas lagde sine varme hænder på mine bare bryster. "Og hvis du Jonas kysser Emma på halsen, ville det være perfekt." Sagde Samuel, og Jonas gjorde som han sagde. Jeg blev en smule tændt af Jonas der kyssede min hals, og hans hænder der nussede mine bare bryster.

"Så mangler vi bare den sidste position for idag, og Emma der vil jeg gerne have at du smider trusserne" sagde Samuel, imens han stod og pillede på kameraet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Så mangler vi bare den sidste position for idag, og Emma der vil jeg gerne have at du smider trusserne" sagde Samuel, imens han stod og pillede på kameraet. Jeg kiggede over på Jonas, som sendte mig et kækt smil. Jeg løftede mit ene øjenbryn, og i et træk hev jeg mine trusser af. Jonas stod med åben mund, og stirrede på min nøgne krop. "Det godt Emma, hvis vi så kan få dig Jonas til at sætte dig på hug, og læg armene omkring Emmas mave" diagerede Samuel. Jonas gjorde som der blev sagt, og et sug strøg op igennem mig, da hans hænder lagde sig omkring min helt nøgne krop.

 Jonas gjorde som der blev sagt, og et sug strøg op igennem mig, da hans hænder lagde sig omkring min helt nøgne krop

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Den bedste sommerWhere stories live. Discover now