Valget

280 9 6
                                    

Der blev banket på døren, jeg rejste mig op og gik hen og åbnede. Stefan stod i dør åbningen, og kiggede mig dybt ind i øjnene. "Hej" sagde han stille, "hej" svarede jeg. Jeg rykkede mig til siden, og lod ham komme indenfor. Han satte sig i sofaen, og jeg satte mig ned over for ham. "Emma jeg er så ked af den måde jeg reagerede på" sagde han stille ned i jorden. "Jeg elsker dig og vil gøre alt for dig, og vil støtte dig uanset hvilken beslutning du træffer i forhold til barnet" sagde han og kiggede hurtigt op på mig. "Jeg har besluttet mig" sagde jeg hurtigt, og fik tåre i øjnene "uanset om du forlader mig eller ej, beholder jeg barnet". Stefan rejste sig fra sofaen, og gik hen imod mig. Han have fået tåre i øjnene, han gav mig et kys på kinden og førte hans hånd ned imod min mave. Han kiggede mig dybt ind i mine øjne, og sagde "jeg elsker dig, og alt skal nok gå godt". Han kyssede forsigtigt min mave.


Det var blevet aften, og jeg stod i køkkenet og lavede mad. Stefan kommer bagfra, og lægger sine arme omkring mig. "Det dufter dejligt hvisker han forsigtigt ind i mit øre. Jeg får kuldegysninger, og min krop ryster i et sekund. "Så er det godt at der er mad nu" hvisker jeg tilbage. Jeg tager lassangen ud fra ovnen, og salaten over på bordet. Vi satte os ned, "nu hvor vi skal have et barn sammen, kunne vi måske flytte sammen" indskød jeg imens Stefan var igang med at tage noget lassange over på hans tallerken. "Jo, der er massere plads til dig ovre i drengenes og min lejlighed" sagde Stefan med munden fuld af lassange. "Vi kunne også bo her, bare os to" smilte jeg. "Jo, det kunne vi også" smaskende Stefan. "Vi kunne også flytte et helt tredje sted hen" forslog jeg, Stefan nikkede bare med hovedet som en nikkedukke. 


Stefan skyllede tallerkenerne af, og stille dem ned i opvaskeren. Jeg sad på køkkenbordet, med en kaffe i hånden. Stefan kom hen til mig og stillede sig imellem mine ben. Han rykkede sit ansigt ind imod mit, og ramte mine læber. Hans hånd kørte fra min ryg og ned til min blusekant, han brød kysset, og hev blusen hen over mit hovedet. "Hov" sagde han frækt. Han pressede igen hans læber ind imod mine, denne gang tog han sine egne bukser af. Han tog fat i mine bukser og rev dem halvt ned, så der var fri adgang.

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now