Uden ham

319 11 2
                                    

Emma's synsvinkel 

Det er blevet mørkt og Sofie er taget hjem, jeg sidder i min seng og skriver med Jonas.

Jeg slukkede min mobil og lagde den i baglommen, og kiggede rundt i den rodet lejlighed

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg slukkede min mobil og lagde den i baglommen, og kiggede rundt i den rodet lejlighed. Jeg tog mig sammen og rejste mig op, samlede at mit beskidte tøj i vaskekurven ude på badeværelset, redte min seng og sofa, ryddede op i køkkenet og på spisebordet. 

Det bankede på, jeg løb ud og åbnede døren. Jonas og Lau står i døren, jeg krammer dem begge to. "Jeg troede at det bare skulle være dig og mig" sagde jeg lavt. "Ja, men så spurgte Lau om han måtte komme med. Jeg troede ikke det gjorde noget." Sagde han og smilede. "Altså jeg kan godt gå" sagde Lau. Jeg rystede på hovedet, "nej det bliver hyggeligt." Sagde jeg og smilede til Lau. 

"Farvel søster" råbte den fulde Jonas. Jeg vinkede farvel og smækkede døren, min trætte arme låste døren. Mine øjne blinkede træt og langsomt. Jeg smed mig i min seng og tog min kolde dyne op over min varme krop. Jeg lukkede mine øjne, jeg prøvede at falde at falde i søvn. 

Mine tanker faldt hen på Stefan. Hvordan skal jeg nogensinde klare mig uden ham, han var jo mit et og alt. Min bedste ven Jonas var hans bedste ven, han måtte jo bestemme sig hvem han vil være venner med. For det vil blive alt for svært for mig hvis jeg skal se Stefan igen.

____________________________________

Er ved at løbe tør for ideer, nogen der har nogen?

Kom lige med nogle pigenavne som jeg kan have med i min historie.

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now