Daten

230 7 0
                                    

"Hvad skal vi nu?" Grinte jeg usikkert. "Det er en overaskelse" grinte Stefan, og tog min hånd og førte mig ned imod stranden. "Her er så smukt" sagde jeg stille og stoppede op. "Ja, lige så smuk som jeg husker den" svarede Stefan. "Jeg har savnet dig så meget Emma" sagde han og kiggede hen på mig. "Stefan.." han stoppede mig, "Emma, jeg elsker dig" sagde han og pressede hans læber imod mine. Jeg løsnede mine læber op. Jeg lagde mine hænder i nakken på ham, og hans på min len. Jeg trak mig langsomt fra kysset, "jeg elsker også dig" sagde jeg og kiggede ha, dybt ind i øjnene. Stefan tog min hånd, og hev mig hurtigt tilbage til hotellet, igennem lobbyen, ind i elevatoren, op på 7 sal, ud og ind på hans værelse, hvor hans læber igen ramte mine. Jeg faldt blødt ned i sengen, stadig med mine læber plantet på Stefans læber. Han hev min gule kjole af, og kyssede langsomt min krop. Den aften elskede vi med hinanden.
Jeg vågnede op med Stefans arm omkring min nøgne krop, jeg vendte mig rundt, så vores ansigter vendte ind imod hinanden, og kyssede ham blidt på læberne. Hån åbnede sine trætte øjne, og kiggede lykkeligt over på mig. Jeg lænede mig ind imod ham og kyssede ham igen. "Jeg elsker dig" hviskede ham træt ind i mit øre, jeg kiggede kærligt hen på Stefan, og kyssede ham igen. "Jeg elsker dig mere" sagde jeg og kyssede ham på næsen. "Det er umuligt, jeg elsker dig endnu mere" sagde han, hans ord fik mig til at smile. Jeg rejste mig fra sengen, jeg gik over imod badeværelset. Stefan kom ud til mig, vi stod under den varme brusere. Hans læber var klistret imod mine.

"JONAS!" Skreg jeg og sprang ind i Jonas's arme. "Jeg har savnet dig" sagde han, imens han svingede mig rundt i luften. "Hej Lau, dig har jeg også savnet" sagde jeg og gav ham en rigtig bjørne krammer. "Okay drenge, det her er Frida. En af mine kollegaer." Præsenterede jeg. Vi satte os ned, ved baren. "Så dig og Stefan er back together" grinte Jonas. Jeg smilte usikkert over på Stefan, som sendte et usikkert smil tilbage. "Vi er bare venner" sagde jeg hurtigt. Frida kiggede undrende på mig, jeg sendte hende et fortæl-det-ikke-blik. Jeg kiggede slet ikke hen på Stefan, men kunne mærke hans blik.

Jonas og jeg gik arm i arm, ned imod stranden. "Hvad skete der med Stefan og dig" spurgte Jonas. "Ingenting" løj jeg, og kiggede ned i jorden. "Emma fortæl, skete der noget igår?" Spurgte han igen. "Efter daten gik vi ind på mit værelse, og vi hyggede os lidt" sagde jeg akavet. "Okay, den her samtale skal vi to ikke have, det er imellem dig og Stefan. Og jeg synes at i skulle snakke sammen omkring det" sagde han og strammede grebet omkring min arm. 

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now