Flytter tilbage

387 13 1
                                    

Mig og Jonas var kommet hjem, jeg løb ind i sofaen, og kastede mit hovede ned i en pude. Jonas kom hen og satte sig ved siden af mig og sagde "det skal nok gå, det skal nok gå Emma" han nussede mig på ryggen. Melissa stilte sig i døren, "er du okay skat?" Spørger hun. Jeg løfter hovedet fra puden og kigger på hende, Jonas går og Melissa sætter sig ned ved siden af mig. "Hvad er der sket" spørger hun. Jeg kigger på hende med mine pandaøjne og siger gaderne "d..ddet er s..S.stefan". "Så.. så" siger Melissa roligt og trækker mig ind til et kram. Og går ind i min egen seng, jeg ligger mig godt ned under den kolde dyne. 

13.22

Jeg vågner ved at døren til mit værelse går op, det er Stefan, ædru Stefan. Jeg kigger på ham men ligger mig ned igen, han kommer hen og ligger sig ved siden af mig og ligger en arm omkring mig. Han rykker tættere på, imens jeg prøver at rykke væk. Han kysser mig i nakken, og nusser mit hår. Jeg trækker mig helt væk fra ham og rejser mig op. "Hvad er der galt" spørger han forvirret. "Hvad er der galt, spørger du virkelig om det" små råber jeg. "Ja hvad er der galt" spørger han igen. "Du husker ingen ting, eller prøver du bare på at glemme det" råber jeg. "Hvad snakker du om" råber han tilbage. "Jeg snakker om at dig og den blondine. Da du gave hende et fucking body tequila, og det i lavede i busken" råber jeg og begynder at grade. "Emma.." siger han stille, men jeg afbryder ham hurtigt "Emma hvad" siger jeg irriteret. "Det betød ikke noget, du er den eneste jeg elsker" siger han stille. "Den er for som at rede nu Karl smart, vi er forbi!" Råber jeg. Han kiggede på mig og fik tåre i øjnene, "Emma nej, det kan ikke være forbi" siger han grædefærdigt. "Det skulle du have tænkt på lidt før" siger jeg. Jeg kan mærke at tårnene presser på, men jeg holder dem inde. Jeg går ud i køkkenet hvor Melissa heldigvis sidder og drikker sin morgenkaffe. "Kom her" siger hun og spreder sine arme og trækker mig ind til et kram, jeg grader. Jeg kan også høre at Stefan grader, Lau og Jonas er gået derind. Pelle kommer hen til mig og giver mig et kram. "Du havde ret" siger jeg ned i hans skulder. Han syssede på mig. Jeg trak mig halvt ud af krammet og sagde "du er verdens bedste ven".

13.47

"Jonas gider du og køre mig til Vejle?" Råbte jeg ind i stuen hvor Jonas og Pelle sad. "Øhm.. jeg skal på date i aften så jeg tror ikke at jeg kan nå det, undskyld" råbte han ind til mig. "Uhhh Jonas skal på date. Pelle vidste du det" spurgte jeg imens jeg gik ind i stuen, Pelle rystede på hovedet. Vi grinede alle tre. "Pelle.." sagde jeg med min mest søde stemme. "Hvad vil du nu." Sagde Pelle grinene. ."Vil du køre mig til Vejle?" Sagde jeg ligeså sukker sødt som jeg kunne. "Jeg kan ikke sige nej til dig" sukkede han, Jonas grinede af Pelle. "Du er for nem Pelle" grinte han. "Skulle du ikke på date" små grinte Pelle, vi grinede nu alle tre igen.

14.17

Vi havde lagt mine to kufferter ud i bilen, og nu stod jeg og krammede Jonas farvel. Melissa og Lau kom ud til mig. "Jeg flytter jo ikke, jeg tager bare på en lille ferie" grinte jeg. "Men vi kommer til at savne dig" sagde Melissa med en trist stemme. Jeg krammede hende farvel og derefter Lau. "Kommer til at savne dig Lau" sagde jeg og gav ham et klem. 

Stefan havde kommer ud fra mit værelse, han havde helt røde øjne. Jeg så tomt på ham. 

________________________________________________________

Hvad synes i?

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now