Dårlig veninde

369 13 1
                                    

Lau gik ind til Melissa, og jeg gik forbi drengene og ud på altanen. Stefan kom ud til mig og hev mog ind til et kram, "jeg er verdens dårligste veninde" sagde jeg imens mine øjne blev fyldt med tåre. Han aede min ryg, og fik mig til at falde til ro. Jeg trak mig kort ud af krammet og kiggede ham dybt i øjnene, "jeg elsker dig" sagde jeg. "Jeg elsker også dig" sagde han og trak mig ind til et kys.

21.26

Jeg beslutter mig for at bevæge mig udenfor mit værelse, og ind i stuen hvor Jonas, Pelle, Lauritz og Melissa sidder og ser fjernsyn. "Kan vi lige snakke" spørger jeg Melissa, hun nikker og vi går ud på terrassen. "Undskyld, undskyld, undskyld" siger jeg og kigger ned i mine hænder. Hun siger ingenting, hun stirre bare ligeud i luften. "Jeg håber ikke at du er sur på mig" siger jeg lavt og kigger hurtigt op på hende og væk igen. "Vi beholder ikke barnet" siger hun så lavt at jeg næsten ikke kan høre det. "Jeg ved ikke hvad jeg skal sige" sagde jeg lavt. "Ikk' sig noget. Imorgen tager mig og Lauritz til lægen og får det fjernet" sagde hun. "Er det det du vil?" Spurgte jeg. Hun trak på skulderne, jeg trak hende ind til et kram. "Det skal nok gå det hele" sagde jeg med en beroligne stemme.

10.34

Jeg er lige stået op, og står ude i køkkenet. Jeg er igang med at lave en kop kaffe, Lau kommer ud i køkkenet og stiller sig op af køkkentbordet. "Synes du at det er en dårlig beslutning?" Spurgte Lau. "Nej, jeg tror jeg havde gjordt det samme. Vi har stadig hele livet foran os" sagde jeg og smilte til Lau. Han sagde ikke noget smilede bare til mig.

"Har dig og Stefan overvejet at flytte sammen?" Spurgte Lau, jeg rystede på hovedet. "Hvorfor ikke" spurgte han, "jeg tror bare at det er en stor ting, at flytte sammen" sagde jeg og tog en tår af min varme kaffe. "Ja, mig og Melissa overvejer at flytte sammen". "Ej det lyder da som en god ide" sagde jeg begrestret. "Hvad er en god ide" spurgte Jonas der kom ud i det lille køkken. "Melissa og Lau flytter sammen" sagde jeg og tog endnu en tår af min kaffe. "Helle for Laus værelse" sagde Jonas hurtigt og rakte hænderne op i luften. "Det er ikke sikkert" indskød Lau hurtigt. Stefan kom ud i køkkenet, "hvad snakker i om" spurgte han. "Okay 4 mennesker i det her lille køken er for mange" grinte jeg og gik ud og ind i stuen. Smed mig i sofaen og drak resten af kaffen. 

___________________________________________

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now