Afsked

586 18 0
                                    


Dag 10

Stefan lå med armen om mig, jeg ville prøve at rejse mig uden at vække ham. Men han hiver mig indtil ham igen. Jeg kyssede ham og rejste mig, men han holdte fast i min arm "Stefan giv nu slip" griner jeg. "Nej" mumler han. "Stefan jeg skal i bad" griner jeg og prøver at får min hånd fri. Han hiver mig ind til sig og begynder at kilde mig, "Stefan..sto..stop" griner jeg "Stefan...jeg skal i...BA...bad". Jeg kommer endelig fri og går ud og tager et langt bad, med mega varmt vand.

Det var sidste dag drengene var her og jeg ville savne dem alle sammen men mest Stefan. Vi bor jo også næsten 3 timer med offentligtansport væk fra hinanden, han bor i kirke Værløse og jeg bor i Vejle. Jeg tager et par hvide shorts på og en løs T-shirt på og går ind og ligger mig hos Stefan. Han ligger og sover jeg ligger med mit ansigt helt oppe i hans ansigt og han åbner sine øjne, vi ligger længe og kigger hinanden ind i øjnene.

Jeg bryder tavsheden "jeg kommer til at savne dig" Stefan stryger min kind "jeg kommer til at savne dig mere". Jeg fælder en tåre, "hvad hvis vi ikke holder kontakten, jeg mener vi bor så langt væk fra hinanden" han kigger mig dybt i øjnene "det vil jeg aldrig lade ske". Jeg grader rigtig meget nu "jeg vil ikke have at du rejser" grader jeg. "Det skal jeg" han nusser mig i håret, "jeg vil bare ligge her med dig, og ikke tænke på at om få timer er du væk"  jeg har nogenlunde fået kontrol over mig selv. "Det har jeg heller ikke" sukker Stefan. Han læner sig frem og vi kysser, kysset udvikler sig til snav. 


Nogen timer senere


Det banker på døren, "Stefan vi skal til og afsted" råber Lau fra den anden side af døren. Vi lå i ske jeg vender mig om "du må ikke gå, bliv her sammen med mig" hvisker jeg ind i Stefans øre. "Emma jeg er nød til det, jeg skal jo spille koncert". Han rejser sig op og tager sin bluse på, inden vi går ud af døren kysser vi. Vi tager en taxa alle 5 og køre mod lufthavnen. Vi ankommer og drengene tjekker ind. Jeg krammer dem allesammen farvel og til sidst Stefan som jeg længe står  og krammer med. "Stefan vi skal altså til at gå" skynder Jonas. Jeg kigger op på Stefan og kysser ham, jeg ligger armene om hans nakke og hiver mig helt ind til ham og hvisker "jeg Elsker dig, husk det. Jeg vil aldrig miste dig" "jeg Elsker også dig" hvisker han tilbage og, kysser mig en sidste gang.


Senaften 


Jeg lå og tjekkede de sociale medier.  Drengene var kommet hjem, jeg havde prøvet og ringe til Stefan men han tager den ikke. "Han er nok igang med at øve" tænker jeg højt. 

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now