Tandpastasmilet

349 11 2
                                    

Solen skinnende ind i vores ansigter, Stefan lå med armen omkring mig. "Jeg har savnet dig" hviskede han ind i mit øre, det kilde i mit øre da han hviskede de ord ind i mit øre. Han kyssede mig i nakken, han kyssede videre hen og ned af min hals. Vores læber mødtes.
Han trak sig og rejste sig op, han kiggede smilende hen på mig. "Stop dit tandpasta smil" grinede jeg. Han smilede igen og derefter gik han ud i køkkenet.
Han er så dejlig, jeg tog min telefon og tilsluttede den til højtalerne, gik ind på Spotify og satte sangen 'sommer' på for at irritere Stefan
Jeg skruede helt op, og skrålede med. Jeg hoppede op fra sengen og dansede ud i køkkenet, da jeg kom ud i køkkenet står han og snakker i telefon. "Undskyld" hvisket jeg og skruer ned for musikken. Jeg gik hen og satte ud fra køkkenet og ind på badeværelset, tændte bruseren. Mit tøj lagde jeg i vasketøjskurven.
Det varme vand brændte min krop, Stefan kom ud på badeværelset og smed sit tøj på gulvet.
Han rev forhænget fra og gik ind til mig, og så rev han hurtigt forhænget for igen. Han pressede mig op imod væggen og pressede sine læber med.
-Jeg havde savnet hans læber
Omkring en time senere lå vi på sofaen og så 'dum, dummere og dummest'. Vi grinede, "de er så dumme at det bliver sjovt" grinede Stefan.
Stefans mobil ringede, han rejste sig og gik ud i køkkenet.
Lidt tid efter kommer han ud fra køkkenet og sætter sig. "Vil du med hjem til Ped og Lau?" Spørger han, jeg tænkte kort "ja det lyder hyggeligt".
Vi satte os ud i bilen og kørte hen til Ped og Lau.
"Du ved godt at Pelle har taget sin kæreste med ikk'?" Spurgte Stefan og kiggede i bakspejlet.
"Kæreste?" Spurgte jeg undrende.
"Ja, Pelle har fået en kæreste"-"Nicoline hedder hun" svarede han kort efter.
"Hvad med Jonas? Hvordan går det med hans kærlighedsliv?" Prøvede jeg at skifte emne.

Vi var ankommet til deres lejlighed.
Jeg tog Stefans hånd, han ringede på dør telefonen.
Lau og Melissa stod i døren og krammede os velkommen, jeg hang min jakke i gangen.
Pelle og hans kæreste Nicoline sad inde i sofaen og grinede over et eller andet.
En følelse inde i mig blev jaloux, "Hej" sagde jeg og prøvede på ikke at lyde jaloux. Nicoline rejste sig "Nicoline, det er rigtig fedt endelig at møde dig Emma" sagde hun og gav mig hånden. Pelle rejste, Stefan kom ind i stuen. "Hej Nicoline"sagde Stefan og gav hende et kram, et kram der føltes som flere minutter. Pelle og Stefan krammede akavet, og Pelle trak mig ind til et kram og hviskede i mit øre "undskyld".
_____________________
Hej sorry for ikke at have lagt noget op i lang, har haft eksamener. 

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now