Fødselsdag pt. 1

405 11 2
                                    

22 september

9.00

Jeg vågnede ved at Lau, Melissa, Pelle, Jonas og Stefan sang fødselsdagssang for mig. Jeg satte mig op i sengen og smilede til dem.

Alle var gået ud undtagen Stefan, som havde sat sig på kanten af min seng. "Her" sagde han og gav mig en pakke. Jeg åbnede den forsigtigt, og så at det var en æske. Jeg lavede et sjovt ansigt til ham, og han smilede. Jeg åbnede æsken og nede i var der to billetter til et mini cruse med Oslobåden, jeg kastede billetterne i sengen og kastede mig over Stefan og kyssede ham. "Tak" hviskede jeg, imellem kyssene. Jeg satte mig tilbage i sengen "hvem skal jeg mon tage med?" sagde jeg højt, og prøvede og holde masken. "Mig" sagde han og prøvede og spille fornærmet. Jeg grinede og hev ham indtil et kys, "selfølgelig skal du med" grinede jeg. Vi blev afbrudt af Melissa der kom ind af døren, "undskyld" sagde hun hurtigt og lukkede døren igen. "Det bliver godt at komme væk fra den her lejlighed, og hvor det bare er dig og mig" sagde Stefan og hev mig ind til et kys.

17.12

Mig og Melissa stod ude på badeværelset og gjorde os klar, jeg var igang med at ligge min makeup, og Melissa krøllede sit hår. Det bankede hårdt på døren. "Piger skynd jer lidt, vi skal gå om ti minutter" blev der råbt fra den anden side af døren. Jeg skiftede hurtigt, Melissa  ar færdig og havde fået tøj på og det hele.

 Jeg skiftede hurtigt, Melissa  ar færdig og havde fået tøj på og det hele

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Melissas outfit

Melissas outfit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Emmas outfit


Stefan trak stolen ud for mig, og jeg satte mig. Jonas snakkede med tjeneren, og Pelle og Lau sad og snakkede, Melissa snakkede i telefon, mens jeg bare sad og kiggede rundt. Alle satte sig rundt om det runde bord, og kiggede i deres menu kort. Jeg brød tavsheden, "Jonas hende tjeneren er da meget lækker, og hun virker da også sød. Er hun ikke noget for dig?". Jonas rødmede, "du er som en skoledreng når du ser en lækker pige" sagde Lau. "Vil du have hendes nummer" spurgte Stefan. "Har du det?" Spurgte Pelle, "ja selfølgelig, hun er jo lækker" sagde han og grinede. Mit smil dalede, og jeg prøvede og smile, men Melissa gennemskuede mig og hev mig med ud på toilettet. "Hvad så" sagde hun. "Ikke så meget" sagde jeg hurtigt og kiggede ned i de farvede fliser der var på toilettet. "Hvorfor ser du ligepludslig så trist ud?" Spurgte hun, "jeg ved godt at vi ikke er sammen, men jeg blev bare ked af det da han sagde at hun var lækker. Men vi er jo ikke sammen, så han kan gøre hvad han vil" sagde jeg og kiggede hurtigt op også ned igen. Melissa hev mig ind til et kram, "men i har jo noget kørende, så derfor kan han ikke være det bekendt" sagde hun og trak sig fra krammet. "Kom vi går ind igen" sagde hun og gik ud fra toilettet. Jeg gik hen og satte mig på min plads, ved siden af Stefan og Melissa. "Emma hvad skal vi bagefter, skal vi i byen?" Spurgte Jonas. "Nej, vi tager ud og bowler" sagde jeg glad.

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now