Uventet kys

376 12 3
                                    

Emma's synsvinkel

Jeg rejste mig op fra sengen, og listede mig ud i køkkenet. Pelle sad i stuen, og så film. Da jeg stod ude i køkkenet, kom Pelle ud til mig. "Vil du ikke godt køre mig hen til min lejlighed" spurgte jeg træt, "jo" sagde han. Jeg gik på bare tær hun iført t-shirts og trusser. Pelle tog en af hans trøjer med ud i bilen som han kastede i hovedet på mig. Jeg tog den over hovedet og tog den på. Den duftede dejligt, den duftede,af Pelle. Nu gik turen mod min lille lejlighed i Vejle. 

Vi var ankommet til min lejlighed tilbød jeg Pelle at komme med op i lejligheden. Pelle gik med op i lejligheden, jeg smed mig på sofaen. Pelle satte sig i den anden ende. Jeg smilte til ham, "stop med det" sagde han. "Stop med hvad" spurgte jeg om, "lade som alting er okay" sagde han og kiggede kort på mig. Jeg satte mig op og rykkede tættere på Pelle, "alting er ikke okay, men sådan vil det altid være" sagde jeg og smilte til ham. Pelle sukkede kort. "Emma lad hver med at lyve over for dig selv" sagde han sukkende. "Jeg lyver ikke over for mig selv" svarede jeg. "Emma jeg ved du har følser for mig" sagde Pelle med et kækt smil. Jeg kiggede skiftede hvis på hans øjne. Pelle lænede sig hurtigt ind mod mig, han stoppede da der var få millimeter imellem os. Hans varme ånde, imod min. Mine sommerfugle i maven blafrede. Han fjrenede afstanden og pressede hans bløde læber ind mod mine. Mine læber føltes som om der var ild i dem, min krop fik elektriske stød da han lagde sin hånd på min len. Jeg trak mig, rejste mig hurtigt op. "Hvad Fuck laver vi, hvad Fuck laver jeg" udbrød jeg, "jeg er sammen med Stefan og du er sammen med Nikoline". Pelle rejste sig op og gik hen imod mig, jeg trådte et skridt tilbage "Pelle du er nød til at gå!" Råbte jeg lavt. "Emma...." sagde han, men jeg stoppede ham "Pelle gå nu".

Det bankede på døren, Pelle gik hen og åbnede døren. "Vi er lige igang med noget" sagde Pelle vredt, jeg kunne ikke se hvem det var. "Pelle ryk dig nu" sagde en velkendt stemme vredt. "Stefan, hvad laver du her?" Spurgte jeg og trådte frem bag Pelle, Stefan skubbede Pelle væk og gik hen til mig. "Hvad er det du har på" spurgte han vredt, "det er ikke som du tror Stefan, Pelle han.." mere nåde jeg ikke at sige før Stefan vendte rundt og gav Pelle en knyt næve lige i hovedet. "Stefan stop, han har ikke gjort noget" skreg jeg, Pelle rejste sig op og slog Stefan i hovedet. "Pelle" skreg jeg endnu højere. Stefan slog ham i maven og råbte "hun er min kæreste Pelle", Pelle sank sammen på gulvet "hvis hun er din kæreste, hvorfor flirter, kysser hun mig så? Hvorfor vil hun have mig til at køre hende hjem? Hvorfor går hun rundt i mit tøj? Hvorfor sover hun i min seng?" Grinede han med et smører grin, han havde rejst sig op. Stefan knytter sin næve og slår ham hårdt lige i hovedet. Pelle falder sammen på gulvet, han bevæger sig ikke. Pelles bluse er blevet rød fra blodet som ryger ud af hans næse. "Stefan hvad Fuck har du gang i!" Skriger jeg. Jeg sætter mig ned på knæ og slår blidt på Pelles kind, "Stefan hjælp mig lige" råbte jeg. Stefan samler Pelle op og smider ham i sofaen, og kigger vredt over på mig. Jeg ryster på hovedet og går ud i køkkenet og ringer til Jonas. 

J "Emma du er godt klar over klokken er 8 om morgen, hvorfor ringer du så tidligt"

E "Stefan har slået Pelle i gulvet, kommer du forbi?"

J "er du okay Emma?"

Jeg kunne mærke mine tåre presse på

J "okay Emma jeg kommer nu" 

_____________________________________________________________________________

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now