Den lange snak

402 13 2
                                    

Vi stod sammen inden på Laus og Melissas værelse. "Hvad er det" spurgte jeg utålmodigt. "Hvad sker der" spurgte hun og lagde arme over kors. "Hvad mener du" spurgte jeg og kiggede ned på mine hænder. "Hvad sker der imellem dig og Pelle?" Spurgte hun og kiggede med løftet øjenbryn. Døren til lejligheden gik op, "please ikke sig noget til Stefan" sagde jeg og folde mine hænder. Hun kiggede på mig med løfter øjenbryn, og døren til værelset gik op. "Jeg har også købt en masse øl" sagde Stefan som stod i døren. Jeg smilede og det samme gjorde Melissa. 

00.34

Jeg havde drukket et par øl, og var blevet lidt snalret. Jeg  var gået ud på terrassen for at ryge en smøg. Jeg stillede mig hen mod hegnet, og døren bag mig går op. Der er en der krammer mig bagfra. Han kysser mig ned af halsen og ud på skulderen, jeg vendte mig om og så at det var Stefan. Jeg kyssede ham, "I wants you" hviskede han mig ind i øret. Jeg tog hans arm og tog ham med ind i sove værelset.

Pelle's synsvinkel

Emma og Stefan var går ind på Emmas værelse, 2 sekunder efter kommer Stefan løbene ud og spørger "Er der nogen af jer der har et kondom, har brugt mine". "Ja der ligger nogle i min jakkelomme" sagde Jonas. Jeg var så sur. Stefan listede sig ud i gangen og tilbage ind på Emmas værelse. "Jeg går i seng" sagde jeg surt. "Allerede?" Spurgte Melissa, jeg svarede ikke jeg gik bare ind mit værelse og tog høretelefoner i?

Emma's synsvinkel

Stefan kom ind og kastede sig i sengen, han kravlede hen til mig. Han kyssede mig og jeg kyssede ham tilbage, vi rullede rundt så jeg lå ovenpå ham. Kysset udviklede sig, vi rullede rundt  og han lå ovenpå mig. Han kyssede mig ned af halsen, han hev sin bluse af. Han kyssede mig udenpå tøjet og hev blusen op og kyssede mig op af maven, og op til mine læber igen.

Næste dag, 8.09

Jeg vågnede tideligt, og gik ud i køkkenet. Lau og Pelle sad der ude og, drak noget kakao. "Godmorgen" sagde jeg frisk. "Godmorgen" mumlede de i kor. "Jeg går lige ind til Melissa" sagde Lau, "jeg går lige ind på værelset" sagde Pelle surt. "Nej vent, Pelle kan vi lige snakke?"

"Hvad sker der?" Spurgte jeg. "Ikke noget" svarede han vredt. Jeg lænede mig frem mod ham og tog hans hænder "hvad sker der Pelle". "Det der sker er at du er nød til at vælge, vælge imellem Stefan og mig" sagde han og trak sine hænder til sig. Jeg fik tåre i øjnene. "Hvordan kan du bare kysse med mig først på dagen, og derefter kommer vi her hjem også har du sex med Stefan" sagde han vredt. "Hvad Fuck snakker du om, jeg har ikke haft sex med Stefan. Jeg har ikke engang haft sex med nogen." Sagde jeg mig hævet stemme. Pelle kiggede på mig, han rejste sig og gik ud i gangen. "Jeg går hen og øver" råbte han igennem hele huset.

Jeg gik ind i stuen hvor Jonas sov, jeg gik hen og skubbede blidt til ham. "Fuck dig" mumlede han da han åbnede øjnene. Jeg grinte, og skubbede ham ned på gulvet, og tog hans plads. Han rejste sig fra gulvet og gik, jeg lagde mig ned og fyldte hele den ene ende af sofaen. Stefan kom ud og lagde sig ved mig, vi lå med hovederne ind mod hinanden og han kyssede mig, jeg kyssede med. "Ej seriøst i har et værelse lige inden ved siden af, og så skal i gøre det her ude" sagde Lau da han så os i sofaen. 

12.37

Drengene var taget ned og øve, og Melissa og jeg er ned og få taget nogle billeder. Melissa havde taget mig med, fordi at hendes anden veninde var blevet syg. Vi fik taget nogle mega fede billeder

 Vi fik taget nogle mega fede billeder

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Også hjalp jeg hende med at skrive et oplæg om hvordan det går med drengene, vi havde en rigtig hyggelig tøsse dag

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Også hjalp jeg hende med at skrive et oplæg om hvordan det går med drengene, vi havde en rigtig hyggelig tøsse dag.

_____________________________________________


Den bedste sommerWhere stories live. Discover now