Falsk alarm

379 15 2
                                    

22.10 

Vi sad i bilen på vej hjem, jeg lænede mig op af Stefan. Han nussede mit lår, jeg var virkelig træt. Vi ankom til Stefans forældres hus, jeg skulle nemlig sove der så jeg kunne møde dem sådan officielt. Vi listede os indenfor og ind på Stefans værelse, hvor jeg kastede mig i sengen og lagde mig til at sove. Stefan lagde sig ved siden af mig og lagde armene om mig.

10.22

Jeg vågnede op, og solens stråler ramte mig. De varmede mine bare ben, jeg vendte mig om og kiggede på den sovende Stefan. Han åbnede stille hans øjne og kiggede ind i mine og sagde, "du har de flotteste øjne, du har det flotteste smil, du har den flotteste krop, og derfor vil jeg spørger dig om du vil være min". Jeg rødmede og smilte som en sindsyg "du kan rime" sagde jeg og lænede mig ind mod ham og kyssede ham. "Er det et ja" spurgte han fjollet, jeg svarede ikke jeg kyssede ham bare igen. "Du er den bedste, i hele verden" sagde jeg og kyssede ham. 

Vi besluttede os for at gå ud i køkkenet og tage noget morgenmad, Stefan tog et par sortebukser og et sort bælte på, mens jeg tog en af hans t-shirts og et par løse joggings bukser på. Vi gik ud i køkkenet, hvor Stefans forældre og hans storesøster Julie. Jeg gik hen og gav dem hånden, og gik derefter ud i køkkenet og tog en bolle.  

15.23

Min mobil ringede, jeg lå og kyssede med Stefan inde på hans værelse. Den ringede igen, men jeg lod den ringe ud. Den ringede igen, jeg skubbede Stefan væk og gik hen og tog min mobil. 

E:Emma

M:Melissa

E "Hej det er Emma"

M "Hej Emma, det er Melissa"

En kort pause

M "jeg har brug for din hjælp"

E "hvad er der sket?"

M "jeg har ikke lyst til at sige det over telefonen, kan jeg komme over og hente dig. Jeg giver kaffe."

Jeg tænkte over det i en kort pause

E "Men jeg er jo sammen med Stefan, og hans forældre. Eller lige nu er mig og Stefan inde på hans værelse og hygger"

M "det er lidt vigtigt"

E "okay, bare kom så kommer jeg ud til dig"

Jeg lagde på, "Melissa kommer og henter mig lige om lidt" sagde jeg og lagde min mobil ned i min lille taske. "Jeg troede lige at vi to kunne være sammen" sagde han trist. "Hun har virkelig brug for mig, kommer tilbage senere" sagde jeg hurtigt og fik pakket det sideste ned i min taske og løb ud af døren.

_________________________________

Sorry for kort kapitel.

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now