Mere end bare venner

331 10 4
                                    

Jeg lagde mine hænder i hans nakke, strøg dem op igennem hans hår. Kysset udviklede sig til et snav, et inderligt snav. Han tog sin trøje af, mens vi stadig bevarede kysset.
Jeg trak mig fra kysset, "det skulle ikke havet været sket" sagde jeg lavt og trak mig helt ned i den anden ende af sofaen. "Emma" sagde han lavt og rykkede tættere på. Mine øjne blev våde og fyldt med tåre, "nej Stefan, du forstår ikke" jeg kiggede ned i sofaen. "Hvad forstår jeg ikke? Jeg elsker dig" sagde han og tog fat i min hånd. Jeg skubbede hans hånd væk, "der er flere måder man kan elske en anden person på, du kan elske dem ved at være kærester og have sex, du kan elske din familie, du kan elske dine venner og veninder." Jeg holdte en kort pause "og jeg ved ikke havd vi er, okay."-"så jeg vil ikke gøre noget jeg vil fortryde."
Stefan kiggede over på mig og sagde "Emma du er mit liv, uden dig giver det ikke mening. Jeg kan ikke leve uden dig"- "vi to er skabt til at forblive sammen, jeg er så ked af de ting jeg sagde. Jeg vil gerne have dig til at være min igen, for mit liv giver ikke mening uden dig"
En tåre trillede ned af min kind, hvorfor skulle han gøre det så svært. "Emma jeg elsker dig" sagde han stille og tog sin hånd på min hage og løftede den op, han kyssede mig. Jeg lod mig rive med, jeg kunne bare ikke modstå ham
_____________________________
Hvad synes du? Skal de komme sammen?

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now