Uventet

494 15 1
                                    

Der er gået en uge siden jeg kom hjem fra ferie. Jeg havde ikke været ude af huset, men det  er søndag nu og skal i skole i morgen. Sommerferien er slut og det er tid til at komme tilbage til hverdags livet. Jeg tog et langt bad, og lagde mig ind i sengen. 

Næste dag 7:15.

Mit vækkeur ringede og jeg satte mig op. Jeg tog en sort kjole på med et på sorte boost, redte, håret og satte min ray Ban solbriller i håret. Gik ud på mit badeværelse og lagde noget makeup. 

En time efter

Jeg går hen til bussen, viser mit ungdomskort og sætter mig ind i bussen. Jeg er nået frem til skolen og stiger ud. Vi skal have fælles samling, så jeg går mod teatersalen. Jeg ser Phillip og vi krammer "er dig og Stefan stadig sammen" spørger han. Jeg trækker mig fra krammet "nej". Jeg kan mærke min øjne bliver røde og kigger væk. "Velkommen tilbage fra sommerferien" siger rektoren Søren "jeg håber at i alle har haft en dejlig sommerferie, men nu er det tid til skole. Jeg vil bede jer om at tage hensyn til hinanden, hav nu et godt skole af" forsætter han.

Jeg sidder sammen med Phillip, Nova, Gry og Kasper. Jeg tog en tår af min juice, og en sætter sig ved siden af mig. Det er den mest populæreste dreng på skolen. "Emma jeg tænkte om du ville tage med til en fest hos min fætter" spørger han. What en 3 g'er spørger om jeg vil med til fest, og han er den populæreste. "Jo det ku da være fedt nok" smiler jeg. "Cool" siger han og kysser mig, jeg kysser hurtigt med. Han trækker sig og går sin vej. Jeg smiler i hele mit ansigt, "hvad gik det ud på" spørger Gry imens hun er ved at flække af grin. "Jeg ved det ikke, vi har kun flirtet lidt sammen inden sommerferien" små hviner jeg. "Hvad med Stefan" spørger Phillip, "mig og Stefan er fortid" siger jeg irriteret. "Hvem er Stefan" spørger Gry og Nova i kor "en som jeg flirtede med på ferien, men det blev ikke til mere" siger jeg og rejser mig og går hen til mit skab, Frederik kom hen til mig (han er den populære dreng) "jeg kommer og henter dig kl 20 på fredag" siger han og kysser mig, det udfolder sig til et snav. Jeg lagde hænderne i nakken på ham, og han lagde hænderne på min røv. Klokken ringer og han trækker sig væk og går ind i sit klasselokale. Jeg går hen mod mit "Emma vent" råber Gry efter mig "dig og Frederik" spørger hun, "jeg ved ikke hvad vi er" siger jeg.



 Men det kan måske gøre så jeg kan glemme Stefan. 


________________________________________________________________________________


Den bedste sommerWhere stories live. Discover now