Den romantiske snevejrs tur i Tivoli

378 12 1
                                    

15 Dec.

15.36

Stefan og jeg gik i rundt i Tivoli, der lå en tyndt lag sne over jorden. Vi gik hånd i hånd, vi skulle op i luftballonerne. Vi satte os overfor hinanden, han tog mine hænder og kiggede mig dybt i øjnene. Han trak mig ind til et kys, det gjorde min kolde krop helt varm. 

Vi gik bare rundt hånd i hånd og snakkede, da vi bliver stoppet af en hel klasse der råber "det er Stefan fra page Four". Jeg bliver skubbet væk fra Stefan af alle de piger der gerne vil have taget et billedet. Stefan kigger på mig og jeg smiler skævt til ham og giver ham bare-gør-det-der-færdigt  blikket. Så tog han en masse selfies og da han var færdig kom han hen til mig , og tog min hånd. Vi begyndte, at gå videre. Pigerne begyndte at følge efter os, vi bad dem venligt om at stoppe og lade os være i fred, men de lyttede ikke. "Bare gå hen og snak med dem, jeg går ind og sætter mig på Joey and the Juice." Sagde jeg og begyndte at gå hen mod den. Jeg tog min mobil op ad baglommen og ringede Melissa op.

M: Melissa

E:Emma

M "Hey gril"

E "Hej"

M "Hvad så, hvorfor lyder du så trist?"

E "Jeg vil spørger dig om noget"

M "Hvad så"

E "Bliver du jaloux når Lau skal skrive autografer og tage billeder, og når pigerne kysser dem på kinderne og holder dem i hånden?" 

M "Ja, men jeg har vendet mig til, men det kan godt blive for meget engang imellem."

E "Hvad gør du så?"

M "Jeg tænker at der må være en grund til at han har valgt at være sammen med mig, og han er jo også nød til at give sin fans noget tilbage"

E "Okay tak"

M "Er du okay?"

E "Ja".

M "Okay godt, Hej Hej"

E "Vi ses".

Jeg lagde på og lagde min mobil ned i baglommen igen, og gik ind af døren. Jeg gik hen til kassen, "jeg vil gerne have 2 stor Ironmann's" sagde jeg ogkiggede ind i de flotteste hav blå øjne. "Et navn" spurgte han om. "Emma, hvad med dig?" Spurgte jeg. "Øhm Oscar" sagde han usikkert. Jeg kiggede flovt væk og satte mig hen til vinduet. Stefan kom hen til mig og satte sig hen til mig, og gav mig et kram. "Er du færdig nu" spurgte jeg lidt surt. "Ja, undskyld. Jeg troede også bare at det bare skulle være os to Idag." Sagde han og hev mig ind til et kys.

"Emma" bliver der råbt, jeg rejser mig og går op og henter de to kopper og Sætter mig ned ved Stefan. 

19.03

Stefan havde fundet den sødeste lille cafe, hvor vi sad udeforan og drak noget varm kaffe. Det lille snelag var blevet til noget sjappet noget, det var også stoppet med at sne. Jeg tog en tår af min varme kaffe, "av" råbte jeg op. "Hvad sker der skat" spurgte Stefan, "jeg brændte min tunge" sagde jeg. "Her lad mig hjælpe" sagde han på en flirtende måde, han trak mig ind til et kys. Kysset udvikle sig til et lagt og vådt kys, jeg lagde mine hænder i nakken af ham. Jeg trak mig forsigtigt fra kysset og kiggede ham dybt i øjnene, "lige hvad jeg havde brug for" sagde jeg og trak mig stille fra kysset. "Du er så dejlig" sagde jeg og smilede

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now