Skænderiet

317 11 1
                                    

Stefan tog min hånd og trak mig med ind på en af værelserne. Han kastede mig i sengen, og lagde sig oven på mig. Jeg kyssede ham hårdt på læberne. Han hev sin bluse af, imens han stadig holdte kysset. Han trak sig, jeg rullede oven på ham. Jeg kørte forsigtigt mine hænder fra han mave og op til hans læber. Jeg lænede mig ind mod ham og bed ham i læben. Han tog fat i min kjole og og rullede den forsigtigt af. "Jeg elsker dig, elsk mig" hviskede jeg ind i Stefans øre. han hev mig ind i et kys. Han skubbede mig ned og lagde sig oven på mig. Han kyssede mig langs halsen. Et lille støn slap ud over mine læber. Stefan kiggede forbavset op, jeg grinede og hev ham ind i et vådt kys. Vi små grinede begge i kysset. 

Pelle's synsvinkel

"De har vist gang i noget der inde" grinede Melissa. Jeg kunne mærke jalouxsien blive til vrede. "Skal vi ikke lave en druk leg?" Spurgte jeg. De andre nikkede og Jonas fandt nogle shots frem. Jeg rejste mig og brasede ind på værelset hvor Emma og Stefan lå. "Så, nu skal i være med til en drukleg" prøvede jeg at sige uden at lyde vred eller jaloux. "Skrid Pelle" råbte Stefan. "Stefan" råbte Lau inde fra stuen. "Jaer" vrissede Stefan. "Din mor har skrevet, hun siger det er vigtigt du ringer til hende nu" råbte Lau. Stefan rejste sig og løb ud i stuen og tog sin mobil ud af hånden på Lau. Han ringede hende op og gik ud på altanen. "Kom Emma du skal være med til drukleg" sagde jeg så chamerende jeg kunne og rakte hånden frem mod hende.

Emma's synsvinkel

Jeg tog imod hånden og opdagede jeg stod halvnøgen. Pelle kiggede på mig, han gav mig elevator blikket. Jeg tog hurtigt kjolen over hovedet. Pelle kiggede på mig, jeg kiggede på ham. Det føltes som timer vi stod og kiggede på hinanden, men det var kun få sekunder. Jeg gik forbi Pelle, og kunne dufte hans perfume. "Hvor er Nikoline?" Spurgte jeg overesket, da jeg kom ud i stuen. "Hun skulle hjem" sagde Jonas. 

Stefan kom bekymret ind fra altanen og nærmest løb ud i gangen og tog sko på. "Hvad sker der" spurgte jeg, "igen ting, det er bare familie problemer" sagde han og smækkede døren efter sig. "Okay" sagde jeg forvirret til mig selv. Jeg gik tilbage ind i stuen hvor der var linet shots op, jeg tog hurtigt et shot og sagde "skal vi feste eller hvad?" Melissa skruede højt op for anlægget og tog min hånd, og svingede mig rundt. 

Nogle timer senere var vi taget ind på et diskotek, jeg var godt stiv. Jeg dansede med Melissa, men så kom Lau og afbrød. "Lau" grinte jeg, jeg satte mig hen i baren hvor Jonas sad og snakkede med en pige. "Han er verdens bedste kæreste" nærmest råbte jeg til pigen. Hun kiggede skræmt. "Han er min bedste ven, og han er så sød" sagde jeg. Jeg gik ud på dansegulvet og dansede. 

Jeg fik kvalme og løb ud på toilettet hvor jeg kastede op. Der er en der kommer ind på toilettet og holder mit hår. Jeg kaster op igen, og en hånd nusser min hovedebund. Jeg rejser mig forsigtigt op, vender mig om og ser det mest medlidenheds ansigt. "Tak" siger jeg svagt. "Tror festen slutter for i aften" sagde han blidt. Han tog min hånd og tog mig med igennem dansene mennesker og ud på gaden hvor han fangede en taxa. Jeg faldt i søvn på Pelles skulder. Pelle bar mig ind i lejligheden tog kjolen af mig og gav mig en af hans t-shirts på. Han lagde mig ind i hans seng, jeg vågnede halvt. Han kyssede mine læber blidt, og gik ud af værelset. 

Stefan's synsvinkel

Jeg havde ledt overalt på diskoteket efter Emma, jeg fandt Melissa. "Hvor er Emma" råbte jeg for at overdøve larmen, "Pelle har lige skrevet at han har taget hende med hjem" råbte  Melissa. "Hvad" råbte jeg tilbage, "Pelle har hende" råbte hun højere. "Pelle har hende" sagde jeg for mig selv. Jeg gik ud fra diskoteket, og ringede til Emmas mobil. 

P "det er Emmas telefon det er Pelle"

S "hvor er Emma"

P "Stefan, hun er sammen med mig"

S "og hvor er det"

P "hvad siger du? Jeg kan ikke høre dig"

S "hvor er i"

P "vi er i lejligheden"

Jeg lagde på og kørte mod lejligheden. 

_______________________________________________________________________________

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now