Intim koncerten

230 11 3
                                    

En måned senere
Stefans synsvinkel
Drengene og jeg skulle holde intim koncert, for nogle fans der havde vundet en konkurrence. Jeg tænkte stadig på Emma, jeg kunne ikke få hende ud af hovedet. Pelle og mig havde ikke være de bedste venner siden alt det der er sket imellem os, men vi holdte det professionelt.  Jeg var begyndt at date igen, med hende her pigen Ida.
Drengene og jeg skulle mødes kl 15 ved portalen. I alt ville der blive omkring 20 fans, derudover Pelle, Nicoline, som Pelle har fundet sammen med igen, Lau, det var meningen at Melissa også skulle med, men de slog op, Jonas, stadig single, mig, Ida, og så ja, alle de andre. Jonas havde spurgt om det var okay at han tog Emma med. Jeg syntes ikke det var en god ide, for jeg savnede Emma for meget, men sagde alligevel at det var okay. klokken blev 18 og vi skulle ud og snakke med vores fans. Nikoline, Emma og Ida sad ude bag ved og ventede på at vi blev færdige.

Vi sad nu på en kinesisk restaurant. Emma så flot ud i hendes lårkorte stramme blå kjole. Ida sad vedsiden af mig og prøvede at få min opmærksomhed. "Stefan kan jeg lige snakke med dig" spurgte Ida og kiggede håbløst over på mig. "Ja, hva så?", "under to øjne, tak" sagde hun og rejste sig og gik udenfor. Jeg gik efter hende uden for. "Det går ikke det her" sagde hun og kiggede på mig med tåre i øjnene. "Hvad går ikke?" spurgte jeg og kiggede undrende hen på hende. "Os to sagde hun "du er tydeligvis stadig vild med Emma" forsatte hun "Vi er slut". Jeg kigge på hende, hun vendte sig om og gik. Jeg kiggede over på hende en sidste gang inden jeg gik indenfor igen.

To år senere

Emmas synsvinkel

Jeg kiggede ud af mit lejligheds vindue. I dag tager jeg af sted til Italien, sammen med Frida. Frida er en af min kollegaer, fra mit nye arbejde. Hun gav mig det som en gave i 20 års fødselsdags gave.


Vi stod i den Italienske lufthavn og ventede på vore bil. Vi fik vores bil og kørte mod hotellet. Vi ankom og vi havde fået det flotteste værelse, med den flotteste udsigt. "Skal du med ned og have en drik smukke?" spurgte Frida. "Bare gå, jeg kommer lige om lidt" sagde jeg og kiggede mig en ekstra gang rundt på værelset, før jeg begav mig ud på altanen. Jeg så en skygge komme ud fra altanen ved siden af vores, jeg vender mig om og kigger over på den og ser at Stefan står der. Med solbriller på, bar mave, kun iført Calvin Klein underbukser. Jeg får flashback, og tænker tilbage. Stefan kigger over på mig, uden at tænke mig om, får jeg sagt "jeg elsker dig stadig". Jeg bliver chokeret over hvad jeg selv sagde, og skyndte mig ind igen.



Den bedste sommerOnde as histórias ganham vida. Descobre agora