Middagen

318 10 1
                                    

Jeg satte mig ind til bordet hvor de andre sad, Stefan satte sig ved siden af mig. "Det ser lækkert ud Melissa, har du selv lavet det?" mumler Nikoline. "Ja, altså Lau har også hjulpet." Griner Melissa. "Jeg har også hjulpet" siger Jonas stolt, "hvor er du dygtig" griner jeg. Jonas skar ansigt. Nikoline kiggede usikkert hen på mig, jeg smilede falsk. Stefan kunne mærke på mig at der var noget galt, han lagde sin hånd på mit lår og nussede mig forsigtigt. Jeg kiggede hen på ham og smilede, lænede mig ind imod ham og kyssede ham kort.
Vi var færdige med at spise satte vi os hen i sofaerne, satte mig på skødet af Jonas. Jeg krammede ham hårdt ind til mig. "Hva så Emma, hvad sker der?" Spørg Jonas, "jeg har bare savnet dig" svarede jeg. Han smilte og hev mig ind i et kram. "Jonas du er min bedste ven" hviskede jeg ind i hans øre.
Jeg rejste mig og tog mit glad rødvin. Jeg gik hen til Pelle og Nikoline som stod og snakkede henne i hjørnet. "Ryger du?" Spurgte jeg Nikoline om. "Nej" svarede hun usikkert. "Det gør jeg heller ikke, men kom med ud alligevel" sagde jeg og grinte akavet. Pelle sendte mig du fortæller det ikk' ansigtet, eller det vil jeg gætte på. Vi satte os ud på altanen, jeg lagde et tæppe over vores ben. "Undskyld at jeg har været lidt reserveret, men mig og Pelle er ikke rigtig på talefod. Og vi har bare været rigtig tætte engang." Siger jeg, og mit smil falmer lidt. "Det er helt okay, hvad skete der imellem dig og Pelle?" Spurgte Nikoline, "altså du behøver ikke at svare" sagde hun hurtigt. "Jo altså vi var rigtig gode venner, også blev vi lidt uenige og det udviklede sig til et skænderi. Så jeg tror bare det er hårdt at se dig med ham" svarede jeg, "altså ikke fordi vi var sammen eller noget, for det var vi ikke. Vi var bare venner, bare venner." Sagde jeg usikkert. Hun smilede til mig, jeg gengældte smilet.
Stefan kom ud af døren og satte sig ved siden af mig. Han tog armen om mig og trak mig ind til ham. Jeg lagde mit hovede på hans skulder. "Jeg tror jeg vil gå ind igen" sagde Nikoline usikkert. Jeg svarede hende ikke, tænkte kun i det øjeblik på Stefan.
Han kyssede mig blidt i hovedbunden. Jeg rejste mig op og satte et ben på hver sin sidde af Stefan. Jeg kyssede ham hårdt. Han lagde sine hænder på min røv og trak mig helt ind til ham. Kysset udviklede sig til et vådt snav. Hans kolde hænder kørte over min røv. Mine hænder var om hans nakke, som kørte lidt op og ned imellem hans nakkehår.
________________________
Spring næste kapitel over hvis du er under 15

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now