"Det er ovre...?"

431 12 1
                                    

Nogle uger senere

Pelle var flyttet ud, Stefan var lige flyttet ind. Jeg blev så trist da Lau fortalte mig at han lige var flyttet, men så kom Stefan med den bedste idé, at han kunne bo hos mig og Lau. 

Jeg sad ude på altanen, drengene var nede i øveren og øve deres nye sang. Stefan ville ikke synge sangen for mig for han ville have at det skulle være en overeskelse. Det var meget koldt, jeg sad der ude med trøje og tæppe på. Altan døren går op og ud kommer Stefan og sætter sig på bænken ved siden af mig. Han lagde armen om mig, og jeg lagde mit hovede på hans brystkasse. "Må jeg ikke høre jeres sang" tiggede jeg om. Han grinede af mig og sagde "du må først høre det på fredag". "Jeg kan da ikke vente endnu 3 dage" siger jeg udtålmodigt, han læner sig ind imod mig "det kan du blive nød til" siger han og kysser mig. Jeg smiler i kysset. "Jeg bliver nød til at gå igen, men mig og drengene kommer senere og spiser nogle pizza'er" siger Stefan. "Ej ikke pizza skat, jeg laver noget mad" siger jeg. Han griner og siger "ej kan du lave mad". "Haha hvor er du sjov skat" griner jeg ironisk. Stefan gav mig et kys og så gik han. 

19.00

Jeg havde sat det sidste ind på bordet, jeg havde lavet stegt flæsk med persillesovs. Jeg tændte stearinlysene, også bankede det endelig på. Jeg gik ud og åbnede og ind kom Lau, Jonas og Pelle. "Hvor er Stefan" spurgte jeg. "Han er taget i byen, med nogle af hans gamle klassekammerater" svarede Jonas. Vi satte os rundt om det lille spisdbord, jeg sad med Jonas og Pelle ved siden af mig. 

20.10

"Hej, Hej" råbte jeg og gik ud af lejligheden, og hen til min taxa som holdte og ventede på mig.

Jeg bankede på døren, og en høj lyshåret dreng åbnede døren. "Hej" sagde han venligt. "Hej er Stefan her" spurgte jeg ham om. "Stefan der er en der vil snakke med dig" råbte han imens han grinte. Stefan kom ud og jeg skulle til at kysse ham men han skubber mig væk. "Hvad er der galt" spurgte jeg såret om. "Hvad mener du" hånede han. "Ikk noget" sagde jeg hurtigt "må jeg komme ind?" Spurgte jeg. "Ja, kom du bare ind så kan vi rigtig hygge hos" sagde drengen med det lyse hår. 

Jeg gik hen og tog en øl fra bordet, og åbnede den, og tog en tår. Musikken var høj, og der var nok omkring 30 mennesker, som enten drak eller dansede.

23.19

"BODY TEQUILA" bliver der råbt, en høj, tynd, flot blondine smider tøjer og ligger sig op på billiard bordet. Hun får en citron i munden, noget salt på brysterne og noget tequila i navlen. Først er det den blonde dreng Phillip der starter, så Morten, også blev det Stefans tur. Han var godt fuld, mens jeg kun havde drukket et par øl. Han slikkede salaten af hendes bryster, sugede tequilaen af hendes navle, og til sidst snavede hende med en citron i munden. Det føltes som om at det varede flere timer. Jeg fik mig presset ud af menneske mængden og udenfor. Jeg tog min mobil op og ringede til Jonas.

J:Jonas 

E:Emm

J "hva så"

E "kan du komme og hente mig"

J"ja selfølgelig, hvad er der sket?"

E "det er ovre imellem mig og Stefan"

J "er du okay, jeg er på vej."

E "bare skynd dig, jeg vil gerne hjem nu"

J "skynder mig alt hvad jeg kan"

23.34

Jeg så Jonas bil køre ned af vejen, jeg løb hen til den og hoppede ind i det. Jonas trak mig ind til et kram, jeg grad og han strøj sin hånd hen over mit hår. Han fik mig til at falde til ro, vi sad stadig i bilen uden foran Phillips hus. Jeg ser Stefan og den blonde pige kom ud af fra en hæk. "Jeg tror det er bedst at vi køre" sagde Jonas hurtigt. "Hvordan kan han" grad jeg. "Det kan være atde bare snakkede" beroligede Jonas. "I en busk, det kan godt være at jeg ikke er klog, men jeg er ikke dum" sagde jeg og fik mig selv mere oppe og køre.

_____________________________________________________________________

Sorry for langt kapitel

Kan i bedst lide lange kapitler eller korte?

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now