Sammen igen?

460 16 2
                                    

Han trak sig og gik hen til sin bil "Stefan vent" råber jeg efter ham. Han satte sig ind og kørte væk. Jeg tog mine sko af og gik ind til festen igen, Pelle kommer hen til mig. "Hvad er der sket" spørger han. "Vi kyssede og han kørte sin vej" sagde jeg og fik tåre i øjnene. Han krammede mig, 2 hænder lagde sig om livet på mig. Han kyssede mig langs halsen, jeg vred mig fri. "Hvad sker der for dig" spørger han, "jeg har bare ikke lyst" råber jeg. "Jeg kan få enhver pige her inde så du skal ikke tro du er noget" griner han. "Jamen så gør det" råber jeg, og går hen til Pelle og siger "farvel". "Vil du ikke bliver og sove" spørger han. "Nej jeg tror bare at jeg lejer mig ind på et værelse" svare jeg. Jeg tager mine sko som jeg havde stilt i gangen. Ringer efter en taxa, som kommer 10 min efter "jeg vil gerne til kirke Værløse hotel" siger jeg, han nikker. 

Jeg ankommer til hotellet og tjekker ind og går op på mit værelse. Jeg ligger mig direkte i sengen, og lagde mig til at sove. Jeg vågner op og tager det samme tøj som jeg havde på igår, for jeg havde ikke andet med. Jeg ville finde Stefan og snakke med ham. Jeg gik ned i byen og fandt et sted og købte en rosinbolle. Jeg kiggede mig og Stefans samtale igennem på messinger, og fandt hans adresse. Jeg gik der hen da det ikke lå så lagt væk fra bageren. Jeg banker på og en brunhåret pige åbner døren. "Er Stefan hjemme" spørger jeg om. "Ja han er inde på hans værelse, du kan bare gå der ind" hun viser  ej, og jeg går der ind. Han ligger i bar mave og sover, jeg sætter mig på sengekanten og rusker blidt i ham. Han vågner "hvad laver du her" spørger han overesket. "Kom for at snakke, du skred jo i går" siger jeg. Han kigger på mig "Stefan..." siger jeg men jeg bliver afbrudt af vores læber mødes. Vi kysser rigtig længe, jeg ligger mine hænder i nakken af ham. Jeg trækker mig "Stefan jeg har savnet dig" siger jeg og kysser ham derefter, han trækker sig og siger "jeg har også savnet dig". 

Jeg ligger derefter det her billede på insta.

Instagram tekst: "har savnet dig så fucking meget<3"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Instagram tekst: "har savnet dig så fucking meget<3"

Stefan_hjort "savner dig nu<3"

Gry_swag "omg"

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now