kysset

385 12 6
                                    

Emma's synsvinkel

10.12

Pelle havde sovet hos mig, han lå i med sin arm omkring mig. Jeg lagde mit hovede på hans bryst, han nussede min arm. Han fik mig til at falde til ro, "tusind tak fordi at du er her" sagde jeg stille. Han kiggede på mig, og jeg kiggede på ham. Og i det moment føltes alting anderledes. Han sagde ingenting, han smilede bare.

11.24

Pelle stod med stegepanden og skulle til at vise mig at han kunne vende pandekagen om, ved at kaste den op i luften. Han kastede pandekagen op og greb den igen. "Så du lige mesteren" sagde Pelle stolt, jeg grinede.

Han gjorde det igen, han kastede pandekagen op i luften. "Pølse" råbte jeg, så han fik et chork, og tabte den. Jeg flækkede af grin, og Pelle så surt på mig, men han begyndte hurtigt at grine. Jeg samlede panekagen op smed den ud.

12.07

Pelle og jeg sad ude på terrassen og spiste pandekager, solen skinnede. Pelles mobil ringede, på displeden stod der 'Stefan'. Pelle tog den og gik indenfor, og lukkede døren efter sig.

12.29

Pelle snakkede stadig i telefon, jeg havde gået op på mit værelse. Pelle kom hen og satte sig på kanten af min seng. "jeg snakkede med Stefan" sagde han lavt "han er rigtig ked af det Emma". Jeg kiggede væk, for at skjule mine tåre. " det er bare synd for ham" sagde jeg skarpt. "Han sagde også at vi skulle til at øve til efterårs tournuren" sagde han stille. "Du må ikke rejse, jeg har ingen andre her" sagde jeg med tåre i øjnene. Han kiggede hen på mig og hev mig ind til et kram. "Du er den mest fantastiske pige i hele verden, du har Nova og Gry her" sagde han. "Ja men du er her ikke" sagde jeg stille ned i hans skulder. Jeg trak mig halvt ud af krammet, og kiggede Pelle dybt ind i øjnene. Og lige der gik alt min smerte fra mit hjerte væk, det hul Stefan havde lavet. Jeg lænede mig langsomt ind imod ham, indtil mine læber ramte hans. Jeg lagde forsigtigt mine hænder i hans nakke, han lagde sind på mine hofter. Han skubbede mig stille ned i sengen, så han lå ovenpå mig. Jeg kørte forsigtigt mine hænder igennem hans nakke hår. Han trækker sit hurtigt og går ud med hastige skridt mod badeværelset.

_______________________________________________________________

Hvem skal hun vælge?

Pelle?

Stefan?

Den bedste sommerWhere stories live. Discover now