Gravid

362 13 2
                                    

Melissa dyttede, jeg kyssede Stefan farvel og løb ud i bilen. Jeg krammede Melissa, spændte selen også kørte vi bare derud af. "Vi køre til København" sagde Melissa. "Det kan jeg ikke, jeg har lover Stefan at komme tilbage senere" sagde jeg. "Du skal med mig til lægen" sagde hun stille. "Lægen.." sagde jeg og var ved at kløjs i ordene. "Ja" sagde hun og fik tåre i øjnene. "Hvad er der sket" spurgte jeg om og kiggede på hende. "Jeg er gravid" sagde hun imens tårnene trillede ned af kinderne på hende. "Tilykke... tror jeg? Er du glad" spurgte jeg forsigtigt om. "Jeg ved det ikke" sagde hun grædende. Jeg lagde min hånd på hendes skulder, som et tegn på at det nok skulle gå, altsammen.

Vi ankommer til Hvidovre hospital, vi stiger ud af bilen. Jeg går hen til Melissa og tager hendes hånd, og vi går sammen ind på hospitalet. Jeg sætter mig hen på en stol, imens Melissa går op og bestiller en tid. Hun sætter sig hen til mig, "vil du beholde barnet" spørger jeg forsigtigt om. "Nej. Lau ved det heller ikke, og jeg er ikke klar" siger hun og kigger ned i hendes foldehænder. Jeg kunne mærke mine øjne løb i vand, og nogle få tåre trille ned af mine kinder.

"Melissa" sagde lægen højt, Melissa fulgte med lægen ind. Jeg tager min mobil op af lommen og ringer til Stefan.

Samtale

E: Emma

S: Stefan

S "Hej"

E "øhm kommer nok ikke lige hen til dig i dag, men kommer imorgen"

S "seriøst Emma, er der da sket noget?"

E "jeg kan ikke sige hvad der er sket, men jeg lover at komme imorgen."

S "det er ligemeget, kommer hen til jer. Hvor er du?"

E "på Hvidovre Hospital"

S "hvad laver i der?"

Jeg kunne mærke panikken i hans stemme

E "bare rolig, der er ikke sket noget. Det er bare rutine tjek, er hjemme i lejligheden om 30 minutter"

S "jeg køre mod lejligheden nu"

Han lagde på og jeg kiggede ned i min mobil, skulle jeg ringe til Lau og fortælle. Nej det må hun selv gøre, jeg vil ikke være skyld i noget.

20 minutter senere

Melissa kommer grædende ud, jeg rejser mig op og trækker hende ind til et kram. Vi krammer i et stykke tid og går derefter ud og sætter os i bilen. "Vil du snakke om det" spurgte jeg forsigtigt om, hun nikkede langsomt med hovedet. "Jeg har valgt at tænke over det, jeg fortæller det til Lau når vi kommer hjem. Han skal være med til at træffe beslutningen." Sagde hun stille. "Jeg forstår dig" sagde jeg og lagde min hånd på hendes skulder.

Vi var ankommet til lejligheden, vi låser døren op og træder ind i lejligheden. Drengene står i gangen, og kigger forventningsfulde på os. "Hvad skulle i på hospitalet" spurgte Lau. Melissa ser surt på mig og går ind i soveværelset, "Melissa" råber jeg efter hende. "Hvad sker der" spørger Lau. "Ikk' noget" vrissede jeg

Den bedste sommerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin