~55~

1.2K 54 0
                                    

Bolo mi to však úplne jedno. Aj keď musím priznať že ešte stále ku nej niečo cítim.
______________________________________
Z pohľadu Mie
Mala som nasmerované ku Alexovej mame. Chcela som sa jej spýtať naozaj dôležitú otázku. Zastavila som pred ich domom. Rozmýšľala som či to naozaj urobiť alebo nie.
„Chceš bojovať o Alexovu lásku?" hovorila som si v duchu. Podišla som k dverám. Zdvihla som ruku že zaklopem. Naraz som ju ale stiahla. Znova som ju vystrčila. Ale tentokrát som aj zaklopala. Odstúpila som od dverí a čakala som. Otvorila mi pani Mayoresová.
„Mia! Čo ty tu. Poď ďalej." uvítala má hneď po otvorení dverí.
„Ja by som sa vás chcela niečo spýtať." povedala som.
„Tu si sadni. Dáš si niečo na pitie?" opýtala sa.
„Nie vďaka, ja sa len chcem niečo opýtať."
„No tak sa pýtaj." vyzvala ma.
„Pani Mayoresová, naozaj ma Alex miloval a chcel ma.. požiadať o ruku?" opýtala som sa neisto.
„Samozrejme že ťa miloval len mu preskočili a opustil ťa. A odkiaľ vieš že ťa chcel požiadať o ruku?" opýtala sa prekvapene.
„To je teraz nepodstatné. Takže ma naozaj chcel požiadať?"
„Áno, pripravoval sa na to strašne dlho no a potom spravil takúto chybu a ešte to chcel zvaliť na teba. Úbohé."
„Má pravdu, všetko je to moja vina a ja to musím teraz napraviť. Ďakujem vám. Dovidenia." otvorila som dvere a bežala som na námestie kde som ich posledne videla. Neboli tam. Sadla som si na lavičku a vybrala som mobil. Vytočila som Alexa. Nezdvíhal. Nevzdávala som sa a vytočila som aj druhý, tretí krát. No neúspešne. Oprela som sa o lavičku a mobil som schovala keď zrazu...zazrela som Vaness. Vzala som nohy na plecia a začala som ju sledovať. Schovávala som sa za kríky, domy, bytovky len aby ma nezbadala. A vyplatilo sa. O chvíľu už vchádzala do jednej bytovky na okraji sídliska. Keď zmizla z dohľadu do bytovky som vošla aj ja. Počkala som chvíľu kým sa v byte vybalí. Na schránke bolo napísané ich číslo bytu. Výťahom som sa vyviezla na piate poschodie. Keď výťah zastal vyšla som a kráčala som ku ich dverám. Zaklopala som. Otvoril Alex. Bol prekvapený.
„Čo tu robíš a ako si ma našla?" opýtal sa.
„To je nepodstatné. Som tu aby som zachránila náš vzťah. Neprerušuj ma prosím. Bola som hlúpa keď som ťa nechala tak a dala som sa dokopy s Oliverom. No lenže bolo to z hnevu. Povedal mi že keď som bola v kóme tak si si našiel niekoho iného. Chcela som sa pomstiť a tak som sa dala dokopy s Oliverom. No lenže ja pri ňom niesom šťastná. Alex ja ťa ešte stále milujem a nechcem o teba prísť. Prosím odpusť mi." už som plakala.
„Mia vieš ako rád by som ty odpustil a vrátil sa k tebe. No lenže to nejde. Ja mám teraz Vaness a ty Olivera čo im povieme?" povedal Alex.„Mia keby si len vedela ako ťa milujem." povedal ale ja som sa pobrala na odchod. So slzami v očiach som si privolala výťah.
„Mia!" ešte za mnou zakričal Alex a prekvapilo ma čo urobil.
______________________________________
Ahojte👋
Tam ďalšia časť😛 Môžte do komentárov typovať čo Alex spraví. Ďakujem za každú ⭐ a každý 💬. Veľmi si toho cením a vážim si to. Ste moje poklady😍 Ďakujem😘
Saja❤

POD MOJU ÚROVEŇWhere stories live. Discover now