~6~

3K 127 1
                                    

Ahoj, a nezabudni to dať na sociálne siete."
„Nezabudnem, pa."
______________________________________
Domov som prišla za nijakých 10 min.
Odomkla som dvere a vošla dnu. „Mami...Oci..." zvolala som na celý dom. Nikto sa neozval. Asi sú ešte v práci. Vyzula som sa a išla som do izby a obliekla som sa do niečoho pohodlnejšieho:

 Vyzula som sa a išla som do izby a obliekla som sa do niečoho pohodlnejšieho:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Takto oblečená som zišla dolu do kuchyne. Bola som hladná a tak som otvorila chladničku. Na moje prekvapenie tak bola pizza. Mama asi ešte pred odchodom objednala pizzu. Zobrala som ju a sadla som si na gauč do obývačky. Zapla som telku. Otvorila som si pizzu a začala jesť. Potom som si spomenula na Olivera a na to že ešte ho musím strápniť na sociálnych sieťach. Vytiahla som mobil a zapla som Instagram.

Mia_Smith- Dneska mal náš malý zajko problém so skrinkou. Asi mal na ruke magnét pretože priťahoval svoje dvierka skrinky. Neskôr ku sebe priťahoval aj odpadky. No "hnus". Keď vyšiel zo školy prepadol na rovnej zemi. Našťastie sa mu nič nestalo. Chudáčik maličký. Na pomoc mu bohužiaľ nikto neprišiel.

Pridala som k popisku všetky fotky ktoré som mala a príspevok som uverejnila. Ten istý príspevok som uverejnila na Facebooku a Snapchate. Bola som so sebou nadmierne spokojná. Veď predsa on si začal vojnu ja som mu to iba vrátila. A dúfam že som aj vyhrala a už ma nechá na pokoji. Nechcelo sa mi už s ním bojovať. Prestalo ma to baviť. Napadlo ma že by som ešte mala zavolať mame kde vlastne sú. Vytočila  som mamine číslo. Chvíľu to zvonilo ale potom to mama zdvihla. „Ahoj mami kde ste?" spýtala som sa jej.
„Ešte sme v práci a zdržíme sa tu. V chladničke som ty nechala pizzu tak si ju zjec."
„Hej už som ju objavila a už skoro aj dojedla, tak pa."
„Pa." hovor som vypla a mobil odložila. Dojedla som pizzu a vyšla som hore do izby. V izbe som si ľahla na posteľ keď v tom...
______________________________________
Ahojte👋
Tak máme tu 6. kapitolu. Čo si myslíte čo sa stane?🙈 Dúfam že váš príbeh baví. Ďakujem za každú ⭐ a za každý 💬. Ľúbim vás❤❤
Saja❤:-D

POD MOJU ÚROVEŇWhere stories live. Discover now