~27~

1.5K 84 0
                                    

Nadýchla som sa, vydýchla som a vošla som dnu.
______________________________________

Recepčná mi zakývala pretože ma už poznala. Nastúpila som do výťahu. Výťah sa blížil k druhému poschodiu a ja som začínala mať obavy. Mala som strach čo Alex povie. Výťah zastavil a otvoril sa. Vystúpila som a kráčala som k dverám kde mal Alex izbu. Chytila som kľučku. Bála som sa. Nechcela som o Alexa prísť. Stlačila som kľučku a vošla som dnu. „Mia!" zakričal Alex a silno ma objal. Zrejme mu to ešte neukázali. „Alex, som rada že už ty je dobre." povedala som a pobozkala som ho. Chvíľu sme tam stáli v objatí. Potom sme si sadli. Porozprávala som mu všetko. Aj to že sme sa už s Oliverom rozišli. Potešil sa a objal ma. Potom si už len zobral veci a spoločne sme ešte išli pozrieť jeho mamu. Ešte stále sa z toho nedostala. Alex si ku nej sadol a všetko jej povedal. Po hodine sme vyšli z izby a išli sme do výťahu. Spoločne ruka v ruke sme vyšli z nemocnice. „Ešte musíme ísť po Elis k babke." povedal mi Alex a ja som len prikývla. Zamierili sme si to rovno k autobusovej zastávke. Mali sme šťastie pretože akurát išiel autobus. Spoločne sme nastúpili a zaplatila som nám lístky pretože Alex nemal pri sebe peniaze. S Alexom sme si sadli na sedačku a ja som sa k nemu pritúlila. Bola som naozaj rada že je znovu pri mne. Vedela som že sa Alex o tom aj tak dozvie. Vedela som aj to že mala by som mu to najskôr povedať ja a nie že by sa o tom mal najskôr dozvedieť od niekoho iného. „Alex...ja chcela by som ty niečo povedať." povedala som mu a pozrela som sa mu do očí. On len prikývol a vyzval ma aby som hovorila. „Ja len že mám ťa veľmi rada a nechcem o teba prísť." nedokázala som mu povedať pravdu. „Aj ja teba." pobozkal ma a pritúlil si ma k sebe. Autobus o chvíľu zastal a vystúpili sme. Ruka v ruke sme odkráčali k Alexovi domov. Odomkol dom a odložil si veci. Medzi tým mi ešte zavolala mama.
„Ahoj Mia s otcom sme urýchlene museli odcestovať na služobnú cestu. Nebudeme doma asi tak 3 dni. Môžeš si tam pozvať kamošky alebo koho chceš. Ja už musím ísť. Ahoj" zložila.
„Alex? Nechcete ísť dnes aj s Elis ku nám spať?" zrazu ma to napadlo. „To by bolo skvelé." potešil sa Alex. „Aj Elis bude veľmi rada." nestihol ani dopovedať a utekal hore zbaliť veci Elis a jemu. Po chvíli zišiel s plnou taškou veci. „Si horší ako baba." zasmiala som sa a sťuchla som ho do pleca. On mi to opätoval. A dvakrát silnejšie. Potom už len zamkol dom a vybrali sme sa na cestu po Elis. Ich babka nebýval ďaleko. Cesta nám trvala 10 minút. Alex zaklopal na dvere. Otvorila pani ktorá mohla mať tak 65 rokov. „Ahoj babi, tak prišiel som po Elis." povedal jej Alex. „A chcem ty predstaviť moju novú priateľku." povedal jej Alex a ja som sa na ňu usmiala. „Dobrý deň." pozdravila som sa. „Ahoj, pekné dievča si si vybral Alex, chválim ťa." povedala babka a pozvala nás dnu. Vošli sme a vyskočil na nás Elis. „Mia! Alex!" oboch nás naraz objala. Ešte sa porozprávala z Alexom a potom sme si všetci spoločne dali čaj. U ich babky sme boli nijakú hodinku a potom sme sa pobrali ku nám.
______________________________________
Ahojte👋
Tak ďalšia kapitola!🙋 Prepáčte že vás s tým Alexom ešte nechávam v napätí ale ešte to musíte vydržať.✌ Ďakujem za každú ⭐ a každý 💬. Veľmi si to vážim❤ Ľúbim vás💕😘
Saja❤

POD MOJU ÚROVEŇWhere stories live. Discover now