~13~

2.2K 105 4
                                    

Sadli sme si za stôl. Zasa nám stala reč tak som prehovorila...
______________________________________
Alex? Odkiaľ ste sa sem presťahovali. „Presťahovali sme sa sem z Kalifornie. Vieš no..moja mama je chorá. Ona...má rakovinu. Ale prosím nikomu to nevrav. Si zatiaľ prvá  kto o tomto vie. Prosím." povedal mi Alex a mne ho v tej chvíli bolo veľmi ľúto. Podišla som k nemu a objala som ho. Alexovi sa do očí nahrnuli slzy. „Neboj sa nepoviem to nikomu. Máš moje slovo." povedala som a stisla som mu ruku. „Ďakujem, vieš o tom že si moja jediná pravá kamarátka?" pozrel sa mi Alex do očí. „Prečo?" spýtala som sa ho prekvapene. „No vieš všetci sa mi smejú a bijú ma. Nikto ma neberie vážne. Až na teba..." povedal Alex a zahľadel sa do zeme. „Alex ty si super chalan a ako kamoša ťa mám veľmi rada." sťuchla som ho do pleca a on mi to vrátil. Ale silnejšie. Za chvíľu sme sa tam už po sebe váľali a bili sa. Ako malé deti. „Mia...pozor tvoja..." nestihol ani dopovedať a už som mala na tričku celú moju zmrzlinu. Trochu som mala aj na tvári. Obaja sme sa začali smiať ako zmyslov zbavený. Alex zobrať utierku a začal mi utierať tričko. Potom sa pozrel na moju bradu s zasmial sa. Utrel mi ju a ja som vtedy niečo pocítila. Ten pocit sa nedá opísať. Ja som bola do Alexa zamilovaná. Mala som ho naozaj rada myslím že ešte viac než kamaráta. „Mia to predsa nemôžeš veď máš Olivera!" pomyslela som si. Popravde Olivera som nemilovala tak veľmi ako Alexa. Samozrejme nemôžem to povedať Alexovi neviem či aj on ku mne niečo cíti. „No..hmm..ďakujem." povedala som a zasa sme sa začali smiať. „Poďme ešte do parku." navrhla som a Alex súhlasil.
Cestou do parku sme sa rozprávali smiali a naháňali. V parku sme si sadli na lavičku a pozerali sme sa na striekajúcu fontánu. Alex prišiel ku fontáne a nabral si plnú dlaň vody. Potom prišiel ku mne a oblial ma. Ja som sa nenechala a urobila som to isté. Asi 10 minút sme sa oblievali. Potom ma Alex začal naháňať. Bol však rýchlejší ako ja. Chytil ma a zdvihol do vzduchu. Potom ma pustil a zahľadel sa mi do očí.
______________________________________
Ahojte👋
Tak dneska trochu kratšia časť ale dúfam že vám to nevadí. Napíšte mi do komentárov názor na príbeh a ako to podľa vás bude pokračovať😂Ďakujem za každú  ⭐ a za každý 💬. Ľúbim vás.❤😘
Saja❤;-)

POD MOJU ÚROVEŇWhere stories live. Discover now