~40~

1.4K 70 0
                                    

Tam ma čakalo milé prekvapenie...
______________________________________
Otvorila som dvere a tam stál Alex. Pri nohách mu ležala veľká krabica ktorá bola previazaná mašľou. Po celej obývačke boli rozvešané balóny a stužky. „Všetko najlepšie!" vykríkol Alex. Rozbehla som sa k nemu a objala som ho a pobozkala.
„Tak a teraz si otvor tvoj darček." žmurkol na mňa Alex. Pozrela som sa na krabicu na zemi. Zohla som sa k nej a mašľu som roztrhla. Pomaly som krabicu otvorila. Naraz na mňa vyskočil malý psík. Bol to zlatý labrador.
„Má 3 týždne a je to chalan." oznámil mi Alex. Hneď som vytiahla mobil a odftila som ho. Hneď som mala jasné ako psa nazvem. Fotku som postla na Instagrame s popisom:

Mia_Smith: This is my birthday present from Alex

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mia_Smith: This is my birthday present from Alex. I love him❤ Thanks😘. And his name is Buffy.

Vždy som túžila mať psa s menom Buffy. V krabici ešte boli potrebné psie veci ako hračky, žrádlo, vodítko, obojok a jeho nový spiaci domov- pelech. Alexa som ešte raz objala a všetko som si to odniesla do izby- aj Buffyho. Za chvíľu za nami prišiel Alex. Ja som sa zatiaľ s Buffym hrala. Skákal po mne a ja som mu hádzala loptičku.
„Myslím že si ťa obľúbil." ozval sa za mnou Alex.
Usmiala som sa na neho a podišla som k nemu.
„Alex ani nevieš ako som ty vďačná. Psa som túžila mať už dávno." pobozkala som ho. Bozk bol dlhý a keď sme sa odtiahli na nedostatok kyslíka dostala som nápad.
„Poďme sa my traja prejsť." Alex prikývol a aj Buffy sa začal tešiť. Skákal po izbe a vrtel chvostom. Zobrala som vodítko že Buffyho zaviažem no niekto zazvonil. Neriešila som to veď aj tak som vedela že otvorí mama. Opäť som sa vrátila ku zaviazovaniu Buffyho keď sa zdola ozvala mama.
„Mia poď hneď dolu, máš tu návštevu." zakričala na mňa. Buffyho som vložila do rúk Alexovi a zišla som dolu po schodoch. Prekvapilo ma koho som tam videla stáť. Čakala som hocičo len nie toto. Pristúpila som bližšie.
„Mia...ja..." začala plakať Lea. „Mala si pravdu vo všetkom. Oliver je len hnusný vydierač." začala rozprávať pomedzi vzlyki Lea.
„Lea čo sa stalo?" opýtala som sa.
„On..podviedol ma." povedala mi.
„Oliver?" opýtala som sa ako blbá aj keď som dobre vedela že to bol on.
„Áno ten hnusný idiot. Len ma zneužil. Mia prepáč že som ty neverila a pritom si ty sama vedela kto je on zač...odpustíš mi?" opýtala sa ma. Objala som ju pretože som vedela že to potrebuje. „Jasné že áno." povedala som. Zrazu sa za nami zjavil Buffy s začal štekať.
„Jéjo to je tvoj psík? A ako sa volá?" opýtala sa ma Lea.
„Je to Buffy." povedala som jej a Buffyho som pohladkala na brušku. Ešte sa s ním chvíľu hrala no potom som ju vyrušila.
„Chceli sme sa ísť prejsť tak ak chceš môžeš ísť s nami." navrhla som. Lea celá natešená prikývla. Buffyho som uviazla na vodítko, obula som sa a vyšli sme von. S Alexom sme sa chytili za ruku a kráčali sme. Na ihrisku sme však stretli niekoho koho sme stretnúť nechceli a ani nemali...
______________________________________
Ahojte👋
Tak teraz trochu zrýchla. Ďakujem za každú ⭐ a každý 💬. Veľmi si to vážim❤😘💕. Ľúbim vás💙
Saja❤

POD MOJU ÚROVEŇWhere stories live. Discover now