~17~

1.9K 97 0
                                    

Musím povedať že mi pri ňom bolo veľmi príjemne.
______________________________________
Ráno som sa zobudila o 5:30. Alex a pravdepodobne aj Elis ešte spali. Pomaly som sa vyvliekla z Alexovho objatia. Zamierila som si to do kúpeľne. Našla som tam odličovacie prostriedky a tak som sa odlíčila. Včera večer som už nestihla lebo som bola veľmi unavená a pomerne rýchlo som zaspala. Keď som sa odlíčila a vyčistila som si tvár umyla som si zuby. Pri čistení som zbadala na poličke vedľa pasty make-up. Bolo mi divné že Alexova mama používa taký istý odtieň ako ja. Zobrala som ho a jemne som sa nalíčila. Videla som tam aj špirálu a tak som si namaľovala aj riasy. Dúfam že to pani Mayorovej a ani Alexovi nebude vadiť. Alex mi včera prichystal nijaké tepláky a tričko ktoré patrili jeho mame aby som si ich obliekla na dnes ráno. Keď som bola oblečená vyšla som z kúpeľne. Alex ešte stále sladko spal. Išla som do kuchyne kde som nám pripravila raňajky. Urobila som lievance. Musím povedať že aj lievance mi celkom idú. Poliala som ich horúcou čokoládou a dala som nane jahody. Ako som to tak ozdobovala zrazu som zacítila na ramene ruku. Bol to Alex. Zo zadu ma objal. „Dobré ráno, láska." povedal mi a pobozkal ma. „Dobré ráno, zlatko. Ako si sa vyspal?" opýtala som sa. „Parádne a to preto lebo som bol s tebou." povedal Alex. „A čo si nám to tu urobila? Krásne to tu rozvoniava." pokračoval Alex. „Lievance. Dúfam že vám budú chutiť. Choď ešte zobudiť Elis aby sa aj ona s nami najedla." povedala som Alexovi a on v tom momente utekal hore. Ja som zatiaľ pripravila jedlo na stôl. Za chvíľku už dole schodmi kráčal Alex a za ním Elis. „No dobré ráno Elis. Ako si sa vyspala?" opýtala som sa. „Parádne. A Mia? Pomôžeš mi vybrať oblečenie do školy? Lebo Alex je v tom úplne neschopný." povedala Elis. „Dobre tak utekaj hore." povedala som Elis a už ma viedla do svojej izby. Keď som tam vošla musela som uznať že jej izba bola fakt veľmi pekná a útulná. Mala steny namaľované na ružovo a nábytok bol biely. Elis otvorila skriňu. Pozrela som sa do nej a hneď som mala jasno:

 Pozrela som sa do nej a hneď som mala jasno:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mala tam naozaj veľmi veľa pekných kúskov. Vlasy som jej vyčesala do drdolu a upravené sme zišli dolu. Alex tam už sedel pri stole a bol na telefóne. Všetci sme si spoločne sadli za stôl a začali jesť lievance. Naraz mi zazvonil budík. Bolo už 7:00 hodín. Škola sa nám začína o 8:00 takže sme ešte mali čas. Keď sme dojedli umyla som riad a zobrala som si kabelku, obula som sa a s Elis a Alexom sme si sadli do auta. Po chvíli cesty sme zastali pred naším domom. „Vau, ty bývaš v takom luxuse?" opýtala sa ma Elis a ja som sa musela zasmiať. „Ak chceš môžeš ísť aj dovnútra. Rodičia aj tak nie sú doma." povedala som a usmiala som sa na ňu. „Jupííí!" zakričala Elis. Alex vypol motor a ja som odomkla dom. Elis a Alex si išli sadnúť na gauč a ja som išla do izby.
______________________________________
Ahojte👋
Tak máme tu novú časť. Páčila sa vám. Názor mi napíšte do 💭. Vážim si každý 💬 a každú ⭐. Ste super. Ľúbim vás😘
Saja❤

POD MOJU ÚROVEŇWhere stories live. Discover now