~29~

1.5K 80 2
                                    

Takto v objatí sme nakoniec aj zaspali. Priala by som si aby takýto deň bol každý.
______________________________________

Ráno som sa zobudila na zvuk budíka. No Alex už pri mne neležal. Vyšla som z postele a zamierila som si to do kúpeľne. Tam som si umyla zuby a spravila som si jemný make-up. Vlasy som si vypla do drdolu. V izbe som si zo šatníka vybrala tento outfit keďže vonku bolo teplo:

 V izbe som si zo šatníka vybrala tento outfit keďže vonku bolo teplo:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Takto pripravená som zišla dole. Tam už niečo rozvoniavalo. Boli to palacinky. Prišla som za Alexom a zozadu som ho objala. On sa otočil a pobozkal ma. „Dobré ráno, kráska."
povedal mi. „Dobré ráno. Ako vidím ty už si stihol aj urobiť raňajky." znova som ho pobozkala. On mi na tanier nabral palacinky, polial ich čokoládou a navrch položil dve jahody. Ja som si zatiaľ sadla za stôl a čakala. Alex ich položil predomňa a ja som sa do nich schuti pustila. Za chvíľu za nami prišla Elis. „No dobré ráno Šípková Ruženka." zasmial sa Alex. Aj jej naložil a ona sa do nich pustila. Bola špinavá až po uši. Keď sme dojedli odložili sme taniere do umývačky a každý sme si vytiahli svoj mobil. „Alex vieš o tom že my dnes nejdeme do školy?" opýtala som sa ho a on na mňa prekvapene pozrel. „No, ty ešte nemôžeš a ja tu ostanem s tebou aby sa ti náhodou niečo nestalo." povedala som mu a zasmiala som sa. On prikývol a pobozkal ma na čelo. O pár minút sme už vychádzali z domu a išli sme Elis odprevadiť do školy. Cestou som ešte zavolala našej triednej že neprídem pretože musím ostať pri Alexovi. Našťastie máme dobrú triednu a pochopila to. Potom sme už všetci kráčali smerom ku škole. Cestou sme robili samé somariny. Neprišli sme až ku škole ale trochu ďalej od nej. Tam sme Elis popriali veľa šťastia a povedali sme jej že po ňu po škole prídeme. Potom nás už len objala a utekala za kamoškami. Ja a Alex sme sa chytili za ruku a spoločne sme odkráčali smerom domov. No na ceste k nám sme stretli niekoho koho sme vážne stretnúť nechceli. Bol to Oliver aj s jeho novou babou. Myslím že sa volá Loren. Zmocnil sa ma strach. Srdce sa mi zrýchlilo a začalo biť o dušu. Keď sme prechádzali okolo Olivera potiahla som Alexa aby zrýchlil. „Počkajte kde sa tak ponáhľate?" zrazu povedal Oliver. „Poď Alex už musíme ísť." snažila som Alexa potiahnuť. „Počkaj Alex!" vykríkol Oliver a ja som už vedela ktorá bije. „Mám pre teba niečo. Niečo čo ťa zrejme nepoteší." povedal a vytiahol z batoha tú fotku. Fotku kde sme sa s Oliverom bozkávali. Podal ju Alexovi a Alex ju zobral. Pomaly ju otočil a pozrel sa na ňu. Pozrela som sa na Olivera vražedným pohľadom. Alex zostal stáť ako obarený. „Mia ako si mohla! Veď si povedala že má miluješ!" otočil sa ku mne Alex a nakričal na mňa. „Alex! Není to tak ako to vyzerá. Prosím vypočuj ma..." povedala som mu. Videla som ako sa mu do očí nahrnuli slzy. Tak ako aj mne. „Na tomto sa nedá už nič vysvetliť!" zakričal a fotku roztrhal. Začal utekať. Utekala som za ním. No však bol rýchlejší a ja som ho stratila z dohľadu. Zrútila som sa na zem a začala som plakať. Plakať tak ako ešte nikdy. Medzi tým mi ešte volala Lea, Nico aj Max. Asi prečo nie som v škole. Všetkých som ich zrušila a mobil som vypla. Pozbierala som svoje posledné sily, zdvihla som sa zo zeme a utekala som domov.
______________________________________
Ahojte👋
Tak máme tu ďalšiu kapitolu😚. Dneska trošku smutná ale tak čo.👌 Ďakujem za každú ⭐ a 💭. Veľmi si to vážim. Ľúbim vás💕
Saja❤
PS: Chceli by ste dnes ešte jednu časť? Napíšte mi do 💭. Ďakujem❤

POD MOJU ÚROVEŇWhere stories live. Discover now