~30~

1.4K 84 0
                                    

Pozbierala som svoje posledné sily, zdvihla som sa zo zeme a utekala som domov.
______________________________________

Odomkla som dvere a utekala som do svojej izby. Tam som sa zavrela zvalila som sa na posteľ a začala som plakať do vankúša. Po chvíli mi však zaškvŕkalo v bruchu a ja som musela zísť dolu naložiť si jesť. Zišla som po schodoch a zamierila som si to do kuchyne. Na kuchynskej linke som videla palacinky od rána ktoré robil Alex. Zobrala som si jednu a sadla som si na gauč. Zapla som si telku a začala som jesť palacinku.
Pohľad Alexa
Ako mi mohla toto urobiť?" opakoval som si stále v duchu. Nechcel som o Miu prísť. Bolo to moje slniečko. Pred domom som sa zastavil a pozeral som sa naň. Potom som odomkol dvere a zvalil som sa na gauč. Začal som plakať. Prišlo mi to všetko ľúto. Bolo mi veľmi ľúto že som Miu len tak odbil a nenechal som si to vysvetliť. Ale v tej chvíli som bol veľmi nahnevaný. Zrazu ma napadlo že u Mii máme ešte veci ja a Elis. Či som chcel alebo nie musel som ísť po tie veci. Vypol som televízor zamkol som dom a vydal sa na cestu. Zastavil som pred jej domom. Mal som strach. Pomaly som pristúpil k dverám a zazvonil som.
Pohľad Mie
Zrazu niekto zazvonil. Utrela som si slzy, odložila som ovládač a išla som ku dverám. Otvorila a ostala som prekvapene stáť. „Prišiel som po veci." povedal Alex. „Alex ja..prepáč." vykoktala som. No Alex ma nevnímal. Vyšiel hore po schodoch a za chvíľu sa vracal s taškou v rukách. „Není to tak ako si myslíš. Prosím dovoľ mi to vysvetliť." povedala som mu. Nič však nepovedal len bez slova odišiel. Zvalila som sa na gauč. Začala som plakať až som nakoniec zaspala.
Pohľad Alexa
Vyšiel som z Miinho domu. Celou cestou som rozmýšľal nad tým aký som hlupák. Miu som miloval ale nedokázal som sa jej po tom všetkom pozrieť do očí. Na druhej strane sa mi zdalo nezmyselné že by sa Mia dala naspäť ku Oliverovi. Veď predsa mi vravela že ho nemá rada. Nedávalo mi to zmysel. Prišiel som domov kde som si ľahol na gauč. Zapol som si telku. Po chvíli mi však zaškvŕkalo brucha a tak som musel vstať. Prišiel som do kuchyne kde som z chladničky vytiahol potrebné suroviny na toasty. Po pár minútach som si toasty naložil na tanier a zjedol. Naspäť som si sadol k televízoru kde mi bežal seriál Dva a pól chlapa. Zrazu niekto zazvonil na dvere. Otvoril som a tam stála Elis. „Ahoj Eli, ty si prišla zo školy sama?" opýtal som sa jej. „Áno, najskôr som bola u Mii ale tam mi nikto neotváral tak som prišla tu. A kde je vlastne Mia?" opýtala sa ma. „No..vieš ona musela odísť k babke." zaklamal som jej. Nechcel som jej vešať na nos že sme sa pohádali. Ona len prikývla a vošla dnu.
Pohľad Mie
Zobudila som sa na zvoniaci mobil. Volal mi doktor. Bola som prekvapená prečo mi volá. Pomaly som zobrala mobil zo stola a zdvihla som. „Prosím?" povedala som. Ostala som stáť s otvorenými ústami keď som zistila o čo ide.
______________________________________
Ahojte👋
Tak ďalšia kapitola. Čo si myslíte čo sa Mia dozvie od doktora? Píšte do komentárov. Som vďačná za každú ⭐ a každý 💬. Veľmi vás ľúbim😘💕
Saja❤

POD MOJU ÚROVEŇWhere stories live. Discover now