~1~

4.7K 169 33
                                    

„Cŕŕŕŕn..." nenávidím zvuk toho budíka. Každé ráno zazvoní o 7:00 a ja musím vstať z mojej mäkkej postele a dať sa do poriadku. Inak to nebolo ani teraz. Budík zazvonil a ja som sa musela zdvihnúť a ísť do kúpeľne. Tam som si vyčistila zuby, umyla tvár, a spravila som si jemný make-up. Prišla som do izby a zamierila som do skrine. Tak ako vždy pred skriňou som stála asi 15 minút a aj tak som nevedela čo si mám obliecť. Keďže bolo vonku horúco zvolila som toto a k tomu biele lodičky:

 Keďže bolo vonku horúco zvolila som toto a k tomu biele lodičky:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zobrala som svoju VANS tašku a zišla som dole. Rodičia už v kuchyni raňajkovali. „Ahoj zlatko, ako si sa mi vyspala?" s úsmevom sa ma spýtala mama. „Fajn."
Na stole som už mala pripravené vafle tak som ich zjedla a išla do obývačky pozerať televízor. Vytiahla som svoj iPhone a pofotila som sa. Fotky som hodila na Instagram, Facebook, Snapchat... Hneď som tam mala niekoľko likov a komentárov. Mobil som zavrela a vošla do kuchyne. „Ociiii, nezaviezol by si ma? Už aj tak nestíham." hodila som na otca psie oči. „Jasné zlatko, choď sa obuť a ja hneď prídem." Vošla som do chodby kde som sa obula a potom som išla do garáže kde som nastúpila do BMW-čka. Áut máme viac ale toto je najlepšie a práve na ňom som dnes chcela ísť:

 Áut máme viac ale toto je najlepšie a práve na ňom som dnes chcela ísť:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Otec len pokročil plecami a nastúpil do auta.
Za 5 min. sme boli v škole. Pred školou som vystúpila z auta. Všetky oči boli na mne a na aute. Na to som si už zvykla. Pred školou som videla Leu, Zoe, Nica aj Maxa tak som sa pobrala ku ním. Moja cesta ku ním však nedopadla najlepšie...
______________________________________
Ahojte👋
Vítam vás pri 1. kapitole. Dúfam že sa vám príbeh zatiaľ páči. Môžte do komentárov písať čo si myslíte že sa stane...Som zvedavá😂
Budem rada za každú ⭐ a za každý 💬
Saja❤:-D

POD MOJU ÚROVEŇWhere stories live. Discover now