~14~

2.1K 103 11
                                    

Chytil ma a zdvihol do vzduchu. Potom ma pustil a zahľadel sa mi do očí.
______________________________________
Mal ich nádherné. Naraz Alex svoje oči zavrel a priblížil sa ku mne. Pobozkal ma. Mal tak dokonalé pery a tá jeho vôňa. „Mia prestaň veď ty už máš frajera!" hovorila moja hlava ale moje srdce vravelo úplný opak. Naraz sa Alex odtiahol. „Prepáč Mia...ja som sa len nechal uniesť." povedal Alex a sklopil zrak. „To je v pohode." povedala som a usmiala sa na neho. „Mia ale ty máš predsa frajera." povedal Alex a pozrel sa mi do očí. „Ja viem...ale keď ja..."  „Čo?" vypleštil na mňa oči Alex. „Ja som si ťa obľúbila skôr ako jeho." vykoktala som zo seba. Chcela som povedať niečo úplne iné ale vyšlo zo mňa iba toto. Alexa som naozaj milovala ale nemohla som mu to povedať, nevedela som ako je na tom on. Pobozkal ma, ale to nemusí nič znamenať. Alex sa ku mne znovu naklonil a znovu ma začal bozkávať. Začalo sa mi to páčiť. „Mia ja...milujem ťa." naraz medzi bozky povedal Alex. „Aj ja teba." odpovedala som mu. Alex sa odtiahol. „A čo tvoj frajer?" opýtal sa ma Alex. „Vieš no jeho nemilujem tak ako teba. A navyše mi ten chalan robil dosť dlho zle takže. Ja som s ním bola už len z toho dôvodu že som bola asi jediná baba ktorá nemala chalana." povedala som a zosmutnela som. Takto som podviedla Olivera. A vôbec neviem ako mu to poviem. Čo ak mi znovu začne robiť zle? „Mia ja som sa do teba zamiloval už od prvej chvíle ako som ťa videl." povedal Alex a podvihol mi hlavu tak aby som mu videla do očí. „Alex aj ja teba." povedala som a objala som ho. Takto v objatí sme sedeli asi ešte 10 min. „Mia Smith budeš mojou frajerkou?" naraz sa ma opýtal Alex a ja som bola veľmi prekvapená. „Áno, samozrejme." odpovedala som. Alex mi začal dávať jemné bozky keď v tom mu zazvonil telefón a on išiel trochu ďalej.
Vedela som že Alex je pod moju úroveň. Nebol na mojej úrovni. Na úrovni kde sú ľudia populárni, slávny, pekný. Aj keď musím uznať že Alex bol veľmi pekný. Ale za to na škole bol nula. „Začala som si s chalanom ktorý je pod moju úroveň." opakovala som si stále v duchu. To bude zase škandál keď sa to dozvie celá škola. Ale pravdu povediac Alexa by som vedela dostať na moju úroveň. Len na ňom treba trochu popracovať. Ale keď ja som ho milovala takého aký bol. Zrazu ku mne pribehol Alex. Bol vystrašený. „Mia ja už musím ísť." povedal Alex a utekal preč. „Počkaj idem s tebou." zakričala som a bežala za ním. Zrazu sme zastavili pred nijakým autom.

„Nepýtaj sa, vysvetlím ty to neskôr

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„Nepýtaj sa, vysvetlím ty to neskôr." povedal Alex a nastúpili sme do auta. „Čo sa vlastne stalo Alex?" opýtala som sa ho vystrašene.
„Mojej mame sa zhoršilo a zaviezli ju do nemocnice..."
______________________________________
Ahojte👋
Ospredlňujem sa že dlhšie nevišla časť ale nemala som čas. Budem sa to snažiť napraviť. Tak a čo vravíte na dnešnú časť? Čo hovoríte na to že Alex a Mia sú spolu. Ako to Mia oznámi Oliverovi? Toto a ďalšie iné veci sa dozviete v ďalších kapitolách. Ďakujem za každú ⭐ a za každý 💬. Veľmi si to vážim. Ľúbim vás❤😘
Saja❤:-D

POD MOJU ÚROVEŇWhere stories live. Discover now