E L L İ

49.6K 2.6K 2.1K
                                    


Herkese merhaba. Uzun bir bölüm ile geldim.  İnstagramdan takip edenler bölümün neden geciktiğinin nedenlerini biliyordur. Bilmeyenler için kuzenimi kaybettim. Sonra cenazeden sonra hastalandım. Ardından il dışına çıkmak zorunda kaldım. Biraz beklediniz fakat sonunda bölümü bitirip buradayım.

Geçen bölüm sınırımız vardı fakat yorum kısmında geçiş söz konusu oldu. İstediğim oy gelmedi. -Çok üzücü :( 

Yine de iliştireceğim şuraya.  1.6K oy, 1.6K yorum.

Bu bölüme gelir bence :)

Bölüme geçmeden oyları verelim hemen ;)

Ve satır arası yorumlarında görüşelim.

Ve satır arası yorumlarında görüşelim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İYİ OKUMALAR

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İYİ OKUMALAR

ELLİ

İnsanın istemediği ot burnunda biter derlerdi.

Ne de doğru söylemişlerdi. Gerçekten de öyleydi. İnsanın istemediği her ne ise karşı karşıya gelmesi gecikmezdi. Hele istemediği bir insansa. Kesin karşılaşma olurdu ve en olmadık yer de karşılaştığın anda da keyifsiz bir ruh haline bürünürdün. Bu bana olan durumdu.

Ot burnumun dibindeydi.

Bade'den haz etmiyordum. Aynı ki ortamda kalmak tahammül sınırlarımı çiğniyor gibi hissediyordum. Ama buradaydı. En olmaması gereken yerdeydi. Öktem'in evindeydi. İlk buraya geldiğini anladığım zaman kapıyı çalmaya cesareti yoksa bu kez olmuştu.

Neden gelmişti? Neden buradaydı?

Şimdilik cevap yoktu fakat iyi bir nedenden ötürü kapımıza kadar gelmediğini yüzüne bakan herkes anlardı.

Salondaydı. Saçlarını özensizce toplamıştı. Koyu gri boğazlı kazağının uçları beyaz kumaş pantolonun içindeydi. Grinin açık tonlarındaki kabanıyla salonun ortasında dikiliyordu. Yüzünün rengi atmıştı. Soluktu ve tedirgin görünüyordu. Biraz da korku içindeydi.

ZEVAHİRWhere stories live. Discover now