O T U Z D O K U Z

47.6K 2.8K 1.6K
                                    

Herkese merhaba ve hayırlı Ramazanlar ^-^

Bölüme geçmeden oyları verelim olur mu? 

Geçen bölüm bin yorum gelmedi, üzüldüm mü üzüldüm. Bekledim mi olmasını bekledim. Çünkü o bölüm için aylardır heyecanım vardı. 

:(

 Aslında herkes olmasa da çoğunluk yorum yapsa tamamlanır ama çoğunuz sessizce okumayı tercih ediyorsunuz. Bunu bir şekilde anlıyorum ama oy ve yorum yapmayan kesimi anlamıyorum. Okuma sayısıyla verilen oy uçurum gibi. 

İnşallah bu bölüme gelir diyeyim  :)

Oy ve yorum yapmayı unutmayın lütfen, olur mu?

İYİ OKUMALAR
😌

İYİ OKUMALAR😌

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

O T U Z

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

O T U Z

D O K U Z

Sabah olduğunda güneş geceyi geride bıraktığında gecede saklananlar zihnimin tıkalı kısmındaydı. Neyim olduğu hakkında kendimin bilgisi yoktu, görünen o ki sabah gelen doktorun birtakım bilgileri vardı. Doktorun saat kaçta geldiğini bilmiyordum ama güneş doğmuş, Öktem'in beni uyandırmasıyla gözlerimi açmıştım. Gelen doktorun kadın olmasından dolayı kendime çeki düzen vermem de gerekmemişti. Hala berbat hissediyordum, hala bitkinliğim kendini koruyordu ve o anlar da tek istediğim uykuya tekrar geri dönmekti. Bunu doktor gitmeden yapmayacağımı da az çok biliyordum. Neyse ki doktorun işi uzun sürmedi. Şikayetlerimi dinledi, muayenesini etti. Sonuç olarak boğazımda enfeksiyon vardı. Çıkan ateşimde buna bağlı olarak çıkmıştı. Doktor Öktem'in eline ne ilacı yazdığını bilmediğim bir reçete verdi. Daha fazlasına dikkat edemedim, halim yoktu. Bende uyandığım an itibaren yapmak istediğimi yaparak yatağa geri girdim, uyudum. Bir müddet sonra kendi kendime uyanarak gözlerim aralandı. İlk fark ettiğim sessiz bir ortamdı. Belki tuvalete gitmem gerekmeseydi uyanmazdım bile. Fakat ihtiyaçlarımı görmem lazımdı.

ZEVAHİRWhere stories live. Discover now