Hoofdstuk 30

411 11 0
                                    

Louis POV
De concerten in Amerika gaan morgen beginnen dus Harry en ik hebben vanmiddag nog even rust. Na de repetities besloten we om een stuk te gaan wandelen. Iemand van de crew had vertelt dat er dichtbij een meer was waar het heerlijk rustig was dus liepen we er naar toe. Ik had Harry's zachte warme hand vast en we liepen dicht bij elkaar. 'Hoe voel je je?' vroeg ik hem na een tijdje. 'Goed' beantwoord hij mijn vraag. 'Echt?' vraag ik bezorgd. Liam was gisteren naar me toe gekomen om te vragen of het wel goed ging met hem. Ik was dus niet de enige die me zorgen maakte. 'Ja' zei Harry toen. Ik stopte hem en sloeg mijn armen om zijn middel. 'Beloof je me, het tegen me te zeggen als je je niet goed voelt?' 'Ik beloof het' zegt hij terwijl hij me een kus geeft. Zijn ogen zeiden me dat hij loog en dat maakte me verdrietig. Hij trok me tegen zich aan en daarmee voelde ik dat hij het er niet over wilde hebben. 

Terug in onze hotelkamer liep ik naar Roos haar kamer. Ik klopte op haar deur en stapte naar binnen toen ik haar stem hoorde. 'Hey' zei ze vrolijk. 'Alles goed lieverd?' vroeg ik haar. 'Ja hoor. Met jou ook?' ik knikte en ging op haar bed zitten. 'Ga je vanavond met ons mee eten?' vraag ik haar dan. Haar gezicht betrekt. 'Ik heb eigenlijk al met de jongens afgesproken om samen te eten.' 'Het maakt niet uit hoor. Doen we het gewoon een andere keer.' Vertel ik haar. 'Zin in de concerten?' vraagt ze alweer vrolijk. Ik vond het fijn om haar zo te zien. De jongens van 5sos, haar vrienden, maakte haar echt vrolijk. Een grote lach verscheen op mijn gezicht. 'Natuurlijk heb ik er zin in. We zijn weer helemaal klaar voor een nieuwe deel van de tour' zeg ik terwijl ik kijk hoe ze wat kleren uit haar koffer trekt. 'Vind je het erg als ik ga douchen?' vraagt ze me. 'Nee, dan ga ik weer' en loop naar de deur. 'Louis?' ik draai me weer om. 'Je zegt het me toch wel als er wat is?' 'Hoe bedoel je?' en ik slik. 'Er is iets met Harry of niet?' ik keek naar mijn handen. 'Er is niks om je zorgen over te maken Roos' en ik zag angst in haar ogen toen ik haar aankeek. 'Kom' en ik gebaarde dat ze moest komen. Ik sloeg mijn armen om haar heen en wreef zachtjes over haar rug. 'Maar hij is zo stil' begon ze opnieuw. Ik wilde het er niet over hebben dus reageerde niet. 'Ga nu maar lekker douchen.' 'Nee ik ga toch eerst eten' ze begreep mijn hint om erover op te houden.

Harry POV
Ik werd wakker door Louis die kusjes op mijn wangen drukte. Na de wandeling was ik even in bed gaan liggen en blijkbaar in slaap gevallen. Ik draaide me om en zag Louis inderdaad over me heen gebogen. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en hij verloor zijn evenwicht waardoor hij op me viel. We lachten beide en mijn humeur werd meteen een stuk beter. 'Je bent mooi' zeg ik terwijl ik in zijn ogen kijk. Zijn wangen kleurde een beetje en dat maakte hem schattig. Ik hoorde zijn maag knorren. 'Honger?' vraag ik hem. Hij knikte lachend. 'Pas maar op, dadelijk eet ik jou op' zei hij toen. Voordat ik het wist zette hij zijn lippen in mijn hals en beet zachtjes in mijn vel. Ik kon een kreun niet onderdrukken en trok zachtjes aan zijn haar. Daarna drukte hij zijn lippen op die van mij en verstrengelde onze tongen meteen.

De volgende morgen wordt ik al vroeg wakker van onze wekker. Ik kreun en draai me gefrustreerd om. Deze nacht was zo onrustig verlopen. Het gevoel dat je slaapt maar ondertussen met duizend andere dingen bezig bent dus eigenlijk toch niet slaapt. Ik had de halve nacht wakker gelegen. Gepiekerd over dat ene wat me nu al een hele tijd bezig houdt en ik word er helemaal gek van. Ik voel hoe Louis beweegt. Langzaam openen zijn ogen en kijkt hij me aan. 'Goedemorgen' zegt hij met zijn ochtendstem. 'Je bent sexy' lach ik. Hij kust me en laat zijn hand op mijn borst liggen. 'Kom slaapkop, opstaan' zeg hij daarna.

Ashton POV

Ik word wakker naast het mooiste meisje van de wereld en kijk naar haar terwijl ze slaapt. Het moment wordt ruw verstoord door de wekker die afgaat. Draaierig wordt ze wakker en ik trek haar tegen me aan. 'Lekker geslapen mooie Roos van me?' vraag ik haar. Ze glimlacht maar houdt haar ogen nog dicht. 'Ik wil niet opstaan' zeurt ze zachtjes. 'Vandaag begint het weer' roep ik vrolijk. Ze duwt haar vingers tegen mijn mond 'sst.. ik slaap nog.' Ik giechel en bijt dan zachtjes op haar vinger. Ze schrikt en haar ogen openen meteen. Ik lach en duw haar speels weg. 'Ashton' roept ze dan en ze kruipt weer terug in mijn armen. 'Je weet niet wat je met me doet' zeg ik haar zacht. Ze kijkt op en haar wangen worden rood. Ik druk een kusje op haar voorhoofd.



My two dadsWhere stories live. Discover now