Hoofdstuk 10

714 14 0
                                    


POV Harry

Ik lag in bed te woelen en ik kon maar niet slapen. Onze eerste dag in Portugal was zeker geslaagd. Lekker even op het strand gelegen en daarna gegeten. Morgen gaan we repeteren en ik heb er onwijs veel zin in. Ineens hoor ik een schreeuw en zie Roos rechtop in bed zitten. Tranen rollen over haar wangen. Ik haast me uit bed en snel loop ik naar haar toe. 'Had je weer een nachtmerrie?' vraag ik terwijl ik naast haar ga zitten. Ze knikt en ik trek me tegen haar aan. 'Wil je erover praten?' vaak wil ze er niet over praten maar ik probeer het toch altijd weer te vragen. 'Ja' stottert ze bijna. 'Ik droomde over mijn moeder. Ze ging dood en iedereen was boos op me en begon me te slaan omdat het mijn schuld was.' 'Het is niet jouw schuld, lieverd' zachtjes wreef ik met mijn hand over haar rug. 'Waarom heb ik steeds die nachtmerries Harry? Het doet zoveel pijn' zei ze huilend. Ik kreeg een brok in mijn keel. Het liefst zou ik al haar pijn over nemen maar ik wist dat het niet kon. 'Het gaat vanzelf over Roos, het heeft gewoon even zijn tijd nodig. Wij zijn er voor je en je kan ons alles vertellen. Probeer maar weer lekker te slapen, morgen is een drukke dag.' Ik veegde met mijn duimen de tranen van haar gezicht af. Ze ging weer liggen en ik legde de dekens over haar heen. 'Lekker slapen, ik hou van je' zei ik en ik drukte een kus op haar wang. 'Ik hou ook van jou' en toen sloot ze haar ogen. Toen ik weer in bed lag besefte ik pas wat ze zei. Ze had me zojuist voor de eerste keer verteld dat ze van me hield. Met een fijn gevoel val ik naast Louis in slaap.


POV Louis

Ik open mijn ogen en kijk rond. We zijn in Portugal en het is lekker weer. Harry en Roos slapen zo te zien nog. Ik strijk een paar plukjes haar voor Harry's ogen weg. Wat is het toch een mooie man. Ik rek me uit en kijk dan naar Roos. Vannacht had ze weer een nachtmerrie maar Harry was blijkbaar nog wakker dus hij had haar opgevangen. We hadden het stiekem best laat gemaakt gisteravond met de crew. Vandaag zou ons voorprogramma ook arriveren, de jongens van 5 Seconds of Summer. Die gasten zijn ongelooflijk getalenteerd. Over drie dagen is onze eerste show en ik kan niet wachten. De hele arena is uitverkocht. Ik ga weer even liggen en sluit mijn ogen toch nog.


Een uurtje later wordt ik wakker van Harry die wat aan het draaien is. Ik open mijn ogen en kijk in die van Harry. 'Morgen Lou' zegt Harry met zijn sexy ochtendstem 'Lekker geslapen?' vraag ik. Hij knikt en ik voel dan zijn hand op mijn buik. Ik krijg nog steeds kippenvel als hij dat doet. Zachtjes duw ik een kusje op zijn warme lippen en ga tegen hem aan liggen. Roos slaapt nog heel vredig. Samen kijken we naar haar. 'Gisteren zei ze voor het eerst dat ze van me hield' zegt Harry en ik zie zijn ogen wat oplichten. Het geeft me zo'n goed gevoel als ik weet dat hij gelukkig is. 'Ze is zo sterk Hazz, heel soms laat ze weten dat ze eigenlijk nog steeds pijn heeft. Dat doet ze alleen op haar zwakke momenten, zoals bijvoorbeeld een nachtmerrie.' 'Klopt, maar het gaat haar wel lukken. Wij helpen haar.' Ik voel dat Harry nog wat dichter tegen me aan komt liggen. Ik hou zoveel van hem.


Ik lig nog in bed als Roos wakker wordt. Harry staat onder de douche. Ze opent haar ogen maar sluit ze ook gelijk weer. Met haar hand grijpt ze naar haar hoofd. 'Gaat het wel?' vraag ik bezorgd. 'jawel, ik heb alleen wat hoofdpijn' 'wil je een pijnstiller' vraag ik maar ze schud haar hoofd. Ik sta op en loop naar mijn koffer om mijn kleren te zoeken die ik vandaag aan wil doen. Harry komt met alleen een omgeslagen handdoek de badkamer uitgelopen. 'Hazz, kun je niet wat aan doen? Je dochter is erbij' 'ze ziet me weleens vaker in mijn boxer hoor' zegt hij met een grijns en hij knipoogt naar Roos die erom moet lachen. Toch loopt hij daarna met zijn kleren terug naar de badkamer.


POV Roos

Ik word wakker van een douche die aangaat. Voorzichtig open ik mijn ogen, fel licht komt binnen dus ik sluit ze meteen. Ik pak mijn hoofd vast, ik haat hoofdpijn. 'Gaat het wel?' vraagt Louis bezorgd die tegenover me op zijn bed zit. 'Jawel, ik heb alleen wat hoofdpijn' en ik sla zijn aanbod voor een pijnstiller af. Ik sluit mijn ogen weer, dit wordt nog een lange dag. Niet veel later komt Harry uit de douche. Ik moet lachen om Louis en Harry omdat Harry alleen een handdoek omgeslagen heeft.


Nadat we met een busje naar de arena waren gebracht en ik mijn ogen uitgekeken heb omdat het zo groot was zit ik nu naast het podium. De jongens hebben reppetitie en vanmiddag weer. Ik sta op en ga even backstage kijken bij Lou. Ik vind het wel gezellig om met haar te praten of om met lux te spelen. Ik loop naar achteren maar bots tegen iemand aan. Voordat ik het weet val ik maar word ik opgevangen door twee stevige armen. Ik kijk omhoog en zie een jonge met krulletjes en een bandana omgeknoopt. Er zitten kuiltjes in zijn wangen als hij lacht. 'Sorry' stotter ik. 'Het was mijn fout, sorry' zegt hij dan. 'Nee, ik lette niet op' begin ik weer. Verder komen we niet want we worden onderbroken door iemand anders. 'Ohh Ashton hier ben je' roept iemand met blauw haar. Nu pas valt het me op dat het 5 Seconds of Summer is. De rest van de jongens komen er ook bij staan. 'Jij bent toch Roos?' 'Ja' zeg ik zachtjes. 'van Harry en Louis?' ik knik. 'Leuk om je te ontmoeten' 'hetzelfde' zeg ik lachend. 'hebben jullie ook zo repetities?' vraag ik nieuwsgierig. 'Ja, na One Direction' zegt Luke. 'Ik ben benieuwd' zeg ik plagend. 'Ga je naar ons kijken?' vraagt Michael. 'Ja' 'Maar we zijn hartstikke slecht hoor' zegt Calum lachend. 'Vast niet' zeg ik heel serieus. Ik voel twee handen op mijn schouders en als ik op kijk zie ik Harry staan. 'goede repetitie gehad?' Hij knikt 'Boys, jullie beurt' zegt hij vrolijk. De jongens pakken hun spullen en lopen naar het podium. Ik kijk vanaf de zijkant mee. Ze zingen echt super mooi en de teksten van hun liedjes zijn heel pakkend. Na hun repetities geef ik ze veel complimenten. Wow Roos, dat had ik helemaal niet van mezelf gedacht. Iemand anders een compliment geven? Ik krijg gewoon zelfvertrouwen hier. Het maakt me vrolijk.


Als we lunch hebben komt de hoofdpijn terug. 'Je moet echt iets eten Roos' dringt Harry aan. Niall kijkt me verbaast aan. 'Heb je geen honger?' 'Ik ben niet zoals jou' en ik steek mijn tong uit. 'Ik heb hoofdpijn ik hoef echt niets' zeg ik dan tegen Harry. Na het eten loop ik met One Direction naar hun kleedkamer. Gelukkig staat er een bank en kan ik even gaan liggen.


-------------------------------------------------

Weer een nieuw hoofdstukje voor jullie!


Gisteren ben ik naar 5sos in het Ziggodome geweest en het was werkelijk zo perfect. I love the boys so much! ik kan niet geloven dat ik ze ook echt live gezien heb! het was echt geweldig.

My two dadsWhere stories live. Discover now