Hoofdstuk 12

673 15 0
                                    


POV Harry

Ik kijk hoe Louis zijn kleding voor de show van vanavond aantrekt. Zijn lichaam is zo mooi en ik kan er geen genoeg van krijgen. Geconcentreerd is hij bezig met het goed doen van zijn kleding. Een fijn gevoel komt op als ik naar hem kijk. Een zwarte broek met een shirt erboven, het staat hem goed. 'Je bent mooi' vertel ik hem. Zijn wangen kleuren een beetje en hij glimlacht. Ik loop naar hem toe en sla mijn armen om hem heen. Hij is gespannen, ik kan het voelen. 'Wat is er love?' 'Ik ben zenuwachtig omdat dit het eerste optreden is waar Roos bij is' 'Ik vind het ook spannend maar ik denk dat ze het super zal vinden' probeer ik hem wat gerust te stellen. Het is altijd anders als er familie in de zaal zit. Roos zal er vanaf nu bijna altijd bij zijn dus dat loopt wel los. Niall en Liam komen ook binnen en we gaan een voor een de make-up in. Als mijn haar ook gedaan is zoek ik Roos op. Ze is aan het kaarten met wat mensen van de crew, ze vermaakt zich prima hier. 'Wil je vanuit de zaal kijken straks? We hebben speciale plekken voor je. Lou en lux gaan wel met je mee' vraag ik aan haar. Een glimlach verschijnt op haar gezicht. 'Loop straks maar met haar mee' 'Oke doe ik' ze staat op en loopt naar me toe 'heel veel succes en geniet ervan' ze slaat haar armen om me heen 'bedankt lieverd'. Ze loopt met me mee naar de kleedkamers en wenst Louis, Liam en Niall ook nog succes daarna gaat ze met Lou mee naar de zaal. 5 seconds of summer gaat zo op en dan is het onze tijd. Ik kan niet wachten, ik hoor de fans al schreeuwen.


POV Roos

Ik sla mijn armen om Harry heen en ik voel zijn armen om mij heen. 'Heel veel succes en geniet ervan'. Daarna liep ik met hem mee naar de kleedkamer. Louis kwam meteen op me af gerend hij had er zin in. 'Heel veel succes' zeg ik terwijl ik hem een knuffel geef. 'Dankje!' 'Je gaat wel kijken hè' roept Niall. 'Natuurlijk, wat denk jij.' Ik loop naar Niall en geef hem een knuffel 'zet hem op'. Daarna is Liam aan de beurt. 'Let je wel een beetje op ze, Daddy direction' en ik steek mijn tong uit. 'grapje' zeg ik er daarna snel achteraan. Hij knipoogt en geeft me daarna ook een knuffel. Daarna loop ik met Lou en Lux mee naar de zaal. Als we naar binnen gaan hoor ik veel geluid, de hele zaal zit al vol. We hebben speciale plekken tussen de staanplaatsen en zitplaatsen in. Het is eigenlijk een helling dus ik kan gewoon op de grond gaan zitten en dan nog steeds alles zien. Lux heeft een grote koptelefoon op voor het geluid en het ziet er heel schattig uit. Lou maakt een foto van mij en lux samen en zet hem dan op haar instagram. Ik speel nog wat met Lux om de tijd te doden en dan gaan de lichten uit en beginnen Calum, Michael, Luke en Ashton te spelen. Ook al heb ik hun repetities al een paar keer gezien ze zijn zo ontzettend goed nu. Vrolijk zing ik mee en schreeuw ik naar de jongens. Niet dat ze me horen want er schreeuwen ontzettend veel meisjes hier om me heen maar toch, het is leuk. Nadat 5sos het publiek goed opgewarmd heeft en een fantastisch optreden neergezet heeft is het tijd voor One Direction. De lichten gaan opnieuw uit en nu is het geschreeuw oorverdovend. Ik was nog nooit eerder bij een concert geweest dus ik wist niet wat ik moest verwachten. Het introfilmpje begint met spelen en daarna begint de band te spelen en komen de jongens op. Ik zie hoe ze zich meteen helemaal thuis voelen op dat podium. Na het tweede liedje begint Niall met praten. Hij stelt de jongens aan het publiek voor waarna Harry het woord overneemt. 'We willen nog iemand in het speciaal welkom heten en dat is onze lieve Roos' zegt Harry terwijl hij en Louis een arm om elkaar heenslaan. 'Heel veel plezier, love!' roept Louis dan. Ik voel een warm gevoel van binnen, ik hou van ze. Alle meisjes beginnen met gillen en ik moet er wel om lachen. Daarna gaan ze verder met de show en ik geniet ervan. Ik vind het leuk om ze alle vier zo gelukkig te zien daar op het podium.


Na het concert lopen we terug backstage. Als eerst kom ik Niall tegen 'je was geweldig' hij glimlacht en geeft me een high-five. Dan zie ik Louis en ik ren naar hem toe. 'Je was geweldig en ik hou van je solo's' 'vond je het leuk?' zegt hij terwijl hij een arm om me heen slaat. Ik knik heftig. Samen lopen we naar Harry die met wat mensen die vip hebben aan het praten is. Nadat hij met ze op de foto is geweest en de mensen weg zijn draait hij zich naar ons toe. 'hoe vond je het?' vraagt hij enthousiast. 'Het was geweldig, jullie zijn goed' en ik geef ook hem een knuffel. 'hup nu douchen want jullie zweten' zeg ik lachend. Ik ga in de algemene ruimte op de bank zitten bij Calum en Michael. Ze zijn aan het gamen. Ik kijk wat mee tot dat Luke en Ashton ook erbij komen zitten. 'Hoe vond je het concert?' vraagt Ashton. 'het was mijn eerste concert en het was geweldig. Jullie waren geweldig' 'Je eerste concert?' roept Michael terwijl hij nog steeds midden in zijn game zit. 'jij hebt een hoop gemist' lacht Luke. 'Fijn dat je het leuk vond' zegt Ashton.


POV Louis

Het is tijd om te vertrekken naar het hotel. Morgen reizen we met de bus door naar Barcelona. Het wordt een lange reis. Met zijn alle worden we naar het hotel gebracht waar we al snel onze kamers opzoeken omdat we moe zijn. Roos gaat douchen en als ze terug komt kunnen Harry en ik in de badkamer. Nadat we weer terug in de kamer komen ligt Roos op de bank wat te zappen op de tv. 'Roos, kom je bed in. Het is één uur en morgen moeten we de hele dag reizen.' Zeg ik. 'Ik ben niet moe' 'Kom op geen gemaar' met een zucht staat ze op en gaat ze in bed liggen. Ze pakt haar telefoon erbij. 'Roos alsjeblieft ga nu gewoon slapen' ze negeert me. Harry ligt al in bed en ik ga naast hem liggen. Ik doe de lamp uit en het enige licht wat nu nog in de kamer is komt van Roos haar telefoon. 'Roos Styles, luister naar je vader en doe je telefoon weg' klinkt Harry fel. Het licht gaat uit. 'welterusten' zegt ze daarna zacht. 'Lekker slapen' zeg ik. 'Sweet dreams' eindigt Harry.


-------------------------------------------------

toch nog een extra stukje geschreven vandaag :) enjoy! xx


My two dadsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum