Hoofdstuk 8

828 15 0
                                    


POV Roos

Het is bijna zover, morgen vertrekken we eindelijk voor de tour naar Europa. Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik heb al flink wat spullen gepakt maar ik zou niet weten wat ik allemaal mee moet nemen. De jongens zeiden dat ze altijd nog dingen konden kopen als ik iets nodig had. Een paar dagen geleden heb ik kennisgemaakt met de crew. Het waren allemaal erg aardige mensen. Ik kon het goed vinden met Lou, zij is de stylist van de boys. Haar dochtertje Lux is zo lief en ze wilde meteen met me spelen.


Ik hoor muziek uit de muziekkamer komen. Louis en Harry hebben hier in huis een speciale kamer gemaakt waar ze muziek maken en zingen. Ik vind het altijd ontspannend om ze te horen zingen. Vaak hebben ze niet eens door dat ik meeluister. Ik hoor Louis een nog voor mij onbekend liedje zingen. Harry is nog wat dingen regelen en is niet thuis. Zachtjes sluip ik op mijn tenen de gang door en ga bij de deuropening staan. Ik luister naar Louis' mooie stem.


Waking up

Beside you I'm a loaded gun

I can't contain this anymore

I'm all yours, I got no control, no control

Powerless

And I don't care it's obvious

I just can't get enough of you

The pedal's down, my eyes are closed

No control


Als hij stopt met zingen klap ik in mijn handen. Hij schrikt ervan. 'Het was mooi' zeg ik glimlachend. 'Vind je?' vraagt hij een beetje onzeker. Ik knik 'gaat het over Harry?' Zijn wangen kleuren rood. 'Ja dus' zeg ik plagend en zijn wangen worden nog veel roder. 'Misschien iets voor het nieuwe album?' vraag ik aan hem. Hij haalt zijn schouders op. 'Jawel, het is echt mooi' ik loop naar hem toe en sla mijn armen om hem heen. Hij slaat zijn armen om me heen en drukt me tegen zich aan. 'Weetje Roos' ik kijk hem vragend aan. 'Jij laat ons stralen. Jij bent zo lief voor iedereen altijd. Je bent echt een kanjer, weet je dat?' ik haal mijn schouders op. Ik vind het allemaal wel meevallen. 'Ik ben gewoon bang dat mensen me anders niet aardig zullen vinden.' 'Niet doen, je bent een hartstikke leuke meid. Harry en ik houden ontzettend veel van je, vergeet dat niet' hij drukt een kus op mijn voorhoofd en trekt me nog eens tegen zich aan. 'Ik weet af en toe gewoon niet helemaal hoe ik me moet gedragen. Ik bedoel, ik heb het geluk gehad dat jullie me deze nieuwe kans hebben gegeven in mijn leven. Ik had ook nog steeds daar in dat weeshuis kunnen zitten. Ik ben bang dat het alsnog slecht kan aflopen en dat ik dan nog terug moet.' Een paar tranen rollen over mijn wangen. Snel veeg ik ze weg maar het helpt niet ze blijven stromen. Louis trekt me mee naar de bank en gaat naast me zitten. Hij slaat zijn armen om me heen. 'Lieverd, we sturen je echt niet terug. Jij bent onze dochter en dat zal nooit meer veranderen. We houden van je, heel erg veel zelfs' hij veegt de tranen van mijn gezicht af. 'Ik snap dat het allemaal wennen is, vooral omdat Harry en ik wereldberoemd zijn en jij dat nu ook wordt. Dat geeft inderdaad soms wat stress. Probeer je gewoon netjes te gedragen als je weet dat er camera's in de buurt zijn. Thuis of in de hotels mag je doen wat je wil, als je een keer chagrijnig bent laat je dat gewoon lekker merken dat maakt helemaal niet uit. Je moet proberen niet alles waar je mee zit op te kroppen, praat erover dat helpt. Harry en ik zijn er altijd voor je Roos.' Ik knik en verberg mijn gezicht in zijn shirt. Ik heb zoveel geluk dat ik nu hier ben met deze twee fantastische vaders.


POV Louis

Ik zit naast Roos op de bank en probeer haar wat te troosten. Ik snap wel dat ze wat gestrest is. Het is ook allemaal helemaal nieuw voor haar. Ze mag alleen nooit meer denken dat we haar terug sturen naar het weeshuis. Nog maar een maand woont ze bij ons maar Harry en ik kunnen niet meer zonder haar. Ik voel me zo gelukkig met zijn drieën. Roos is alweer gekalmeerd en daar ben ik blij om. 'Maar even serieus Roos, is het nummer wat ik zojuist zong echt wat?' 'Ja, kom op Lou het is geweldig. Je moet het aan de andere laten horen.' Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Ik hou van dit nummer. Het beschrijft mijn gevoelens over Harry perfect. Hij laat me elke dag zo speciaal voelen, ik weet gewoon niet wat hij met me doet. 'Ik zal erover nadenken' zeg ik tenslotte.


POV Harry

Ik loop naast mijn beveiliger Don door het centrum. Lou en ik willen Roos nog een cadeautje geven voordat morgen een heftig en druk jaar gaat beginnen. We hadden een speciaal kettinkje laten maken en ik moest hem alleen nog even ophalen. Ik praatte ondertussen wat met Don. Hij was een goede gast en al best lang mijn beveiliger. Nadat ik het kettinkje opgehaald had wilde ik ook graag nog wat voor Louis kopen. Ik keek een beetje rond en besloot om een lekker geurtje voor hem te kopen. Nadat ik er een paar heb uitgeprobeerd weet ik zeker welke ik voor Lou moest komen. Ik kon nu al niet wachten op zijn verbaasde gezicht straks


Toen ik thuis kwam was Louis al aan het avondeten begonnen en Roos lag met haar telefoon op de bank. Ik begroete ze en liep daarna naar de keuken, naar Louis. Ik gaf hem zijn cadeautje en hij keek inderdaad erg verrast. 'Ik dacht dat we alleen wat voor Roos deden' fluisterde hij. 'Ik had zin om je te verrassen sunshine' ik leg mijn handen op zijn heupen en druk een kusje op zijn zachte lippen. 'Ik hou van je' 'Ik ook van jouw Hazz'. Hij maakte het cadeautje open en keek blij. 'Dankje love'.


Na het toetje bleven we altijd nog even kletsen, nu ook. Ik liep even naar de gang om het cadeautje voor Roos te pakken. Toen ik terug liep keek ze me vragend aan. 'Louis en ik hebben een verrassing voor je' zeg ik terwijl ik het ingepakte doosje aan haar geef. Ze haalt het pakpapier van het doosje af en opent daarna voorzichtig het doosje. Een mooi zilver kettinkje met een hartje als bedeltje eraan komt tevoorschijn. 'Het is zo mooi' zegt ze heel blij. 'Kijk eens achterop het hartje' zegt Louis enthousiast. Ze draait het hartje om. Louis en ik hadden de namen van ons drieën erin laten slijpen. Één voor een vliegt Roos ons om de hals en ze kan niet stoppen met bedanken. 'Het is al goed joh' zeg ik lachend. 'Zal ik hem bij je om doen' vraag ik. Ze knikt heftig. Ik sta op en pak het kettinkje uit het doosje. Ze houdt haar paardenstaart omhoog en ik doe het kettinkje om en maak het vast. 'Laat is zien' zegt Louis. Ze draait zich naar ons toe. 'Het staat je prachtig' zeg ik dan. 'Bedankt jongens'.


-------------------------------------------------

Sorry dat het zo lang duurde maar hier is weer een nieuw hoofdstuk :) laat me weten hoe je het vindt! x


My two dadsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu