Hoofdstuk 18

527 15 0
                                    

P.O.V Michael

Samen met Calum hing ik slingers op beneden in een aparte ruimte. Harry en Louis hadden een surprise party georganiseerd voor Roos. Vanavond zal het allemaal plaatsvinden. Niall maakte het eten klaar, best logisch eigenlijk. Liam zorgt dat de muziek in orde is. De gastenlijst wordt geregeld door Louis en Harry. Luke doet de klusjes die nog over zijn en Ashton zou Roos afleiden. Hij sprong meteen op toen Harry aan ons vieren vroeg wie dat wilde doen. De laatste tijd viel het me sowieso al op dat ze vaak samen waren en hoe Ashton naar haar kijkt zei al genoeg. 'Cal, denk je dat Ashton wat voor Roos voelt?' Calum gaat door met het ophangen van de slingers. 'Cal? Jij weet er meer van of niet?' ik ken Calum nu al zo lang ik zie gewoon dat hij iets verbergt. Hij zucht 'vraag het gewoon aan Ashton'. Dat neem ik aan als een bevestiging. 'Zullen we ze koppelen vanavond?' een mega goed plan kwam in me op. 'Mikey, laat ze toch' 'Maar ze passen zo leuk bij elkaar'. Ik zie Calum lachen. 'Jij vind dat ook hè' roep ik blij. 'Wie passen er bij elkaar?' vroeg Luke die blijkbaar iets van ons gesprek opgevangen had. 'Michael vindt dat we Roos en Ashton moeten koppelen' zegt Calum lachend. Luke wiebelde met zijn wenkbrauwen. 'Oke luister dit is het plan...' begon ik.

P.O.V Ashton
'Ash?' Roos lag met haar hoof op mijn borst en keek naar de tv die aanstond. Ik keek niet naar de tv want ik kon mijn ogen gewoon niet van haar afhouden. 'Ja?' ze draaide haar hoofd en keek me aan. 'Hoe zit het nu tussen ons?' ik slikte een keer. 'Ik ben verliefd op je Roos' ik voelde mijn wangen rood worden. 'Ik vind jou ook leuk, maar...' ze keek weg. Ik pakte met mijn hand haar kin en duwde haar hoofd weer zachtjes mijn kant op zodat ze me aankeek. 'Wat is er?' 'Ik kan alleen nog niet zeggen dat ik echt verliefd ben' er stond een beetje angst in haar ogen. 'Dan probeer ik er alles aan te doen zodat jij ook verliefd word' een klein glimlachje verscheen op haar gezicht. Ik trok haar omhoog zodat ze recht voor me zat. Zachtjes duwde ik mijn lippen op haar lippen. Ik voel hoe ze haar voorhoofd tegen dat van mij laat rusten. 'Wil je met mij op date?' ze trok haar hoofd terug en keek me aan. 'Ja, lijkt me heel leuk.'

P.O.V Roos
Ik lag tegen Ashton aan en hij ging met zijn hand door mijn haar heen. Ik vond het fijn bij hem, heel fijn zelfs. Maar toch was ik nog niet verliefd. Ik voelde wel wat, ik voelde zeker wat voor hem. Maar ik wil gewoon zeker weten dat ik voor hem kan gaan. Zodat ik hem later niet hoef teleurstellen. Waarom is het leven af en toe zo ingewikkeld? 'Waar zijn de andere eigenlijk?' vroeg ik omdat het eigenlijk al te lang stil was voor de jongens. 'Geen idee, hoezo?' antwoordde hij. Ik trok mijn schouders op. 'Gewoon, normaal zou er al lang iemand binnen gevallen zijn' 'Ben ik niet gezellig genoeg?' ik gaf hem een speelse duw. Als gevolg begon hij me te kietelen. 'Ash!! Stop!, Ashton toe nou, please.' Toen hij gestopt was moest ik even uithijgen. Hij stak zijn tong uit. Hij trok me naar zich toe en gaf me een kusje op mijn neus. 'Is het nu weer goed?' vroeg hij lachend. Ik gaf hem een kus op zijn lippen als antwoord.

'Kom we gaan' zei Ashton na een tijdje. Ik keek hem niet begrijpend aan. 'Waarnaar toe?' vroeg ik maar hij gaf geen antwoord. Hij pakte één van zijn bandana's en kwam naar me toe gelopen. 'Verrassing' zei hij en voordat ik het wist deed hij de bandana bij me om als een blinddoek. 'Ashton! Wat is dit?' riep ik omdat ik hier totaal niet van hou. Ik kan er niet tegen dat er nu iemand anders verantwoordelijk voor me is als je snapt wat ik bedoel, zelf kan ik nu niet lopen. 'Roos, vertrouw me' voorzichtig pakte hij mijn hand. 'ik wil dit niet' riep ik terwijl ik lichtjes in paniek raakte. Ik voelde hoe Ashton zijn vertrouwde armen om me heen sloeg. 'er gebeurt niks lieverd' ik voelde hoe Ashton mijn hand weer pakte en me voorzichtig mee nam.

P.O.V. Harry
Samen met Louis was ik terug gegaan naar onze hotelkamer om me snel om te kleden. We waren klaar met de voorbereidingen. Ineens voelde ik twee warme handen op mijn blote rug. 'Zullen we samen douchen babe?' vroeg Louis me toen ik omdraaide. Ik legde mijn handen in zijn nek en kuste hem op zijn mond 'graag'.

Na het douchen lagen we nog even samen op bed. Ik lag in zijn armen en streelde zijn hand. Het voelde beschermend. 'Heb je zin in het feest?' vroeg ik. 'Ik kan niet wachten om haar reactie te zien' 'ik ook niet'. 'Lou?' hij keek me aan. 'We moeten het haar vertellen' 'Ik weet het' zegt hij met een diepe zucht. 'Morgen?' 'Goed' zei ik. We wisten al veel te lang iets wat Roos dringend moest weten.

Toen we beneden in de versierde ruimte aankwamen waren de andere er al. Ik was wat gespannen maar ik had er wel ontzettend veel zin in. Ashton zou over een kwartiertje Roos hierheen brengen. Louis kwam rond met feesthoedjes. Hij zette ook een van de hoedjes op mijn hoofd en gaf me nog een kus. Hij was helemaal in zijn element, hij hield van feestjes. Luke, Calum en Michael stonden wat met elkaar te smiespelen maar daar besteedde ik verder mijn aandacht niet aan. De gasten, die vooral bestonden uit de leden van de crew, arriveerde nu ook allemaal. Mijn familie en Louis' familie hadden we laten overvliegen omdat we vonden dat ze Roos' verjaardag niet mochten missen. Het was bijna zover, ik was er klaar voor.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorry dat het zo lang geduurd heeft maar hier is weer een nieuw stukje!

My two dadsWhere stories live. Discover now