56.BÖLÜM-BİRAZCIK HUZUR

3K 193 6
                                    


80K olmuşuz,teşekkürler :)

Merhaba iyi okumalar sizi diğer kitabım SİYAH GECE 'ye davet ediyorum umarım oda hoşunuza gider çok severek yazıyorum çünkü :)

*

Babam ve Görkem uzun bir sohbet ettiler,son bir saat haftaya olacak davadan bahsetmişlerdi,ortada şöyle bir sorun vardı. Evet Tarık beni kaçırdığı için ve işinde yaptığı kötü şeyler için kesinlikle hapse girecekti bu doğru ama annemi öldürdüğünü söylediği videoyu yalanlayacaktı biliyordum tamam bir şekilde onu hapse tıkacaktık ama kesin bir delil gerekiyordu bize bu yüzden Görkem uğraştığını söylemişti umarım hacker ile başarırlardı bu işi.

Görkem gittiğinde babam bir süre benimle konuştu,azarlar öğütler derken konu uzadı da uzadı en son yorgun olduğumu söyleyip odama kaçtım.

Babamdan böyle bir tepkiyi beklememiştim yani Görkemle haftaya buluşacakken bugün görmek..resmen bir hediyeydi.

Babam artık bizi onaylamıştı yani bu sanırım..artık bir sevgilim var demekti,her ne kadar birbirimize çıkıyoruz şeklinde ifade etmesek de.

Ama babam haftaya onunla buluşmam için 2 kilo almak zorunda olduğumu söylemişti ne zekice değil mi? Bana hava hoş,hem yemek yiyeceğim hem de sevdiğim kişiylr buluşacağım daha ne isteyebilirim ki?

Ah ayrıca maalesef acı bir gerçek var ortada,son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle okulumu dondurduk yani seneye tekrar 1.sınıf olarak başlayacağım evet uzun bir yolculuk olacak ama yapacak bir şey yok bir sene daha dayanabilirim.

Akşam Kağan dershaneden onda döndü gerçekten sıkı çalışıyorlardı,bu sene kazanırsa ikimizde aynı sene birinci sınıf olacaktık şimdi aklıma gelmişti de, ama o sayısalcıydı yani aynı bölümde okumayacaktık ama tıp istemediğini biliyordum o daha çok mühendislik ile ilgileniyordu.

Ben bilgisayarda takılırken odamın kapısını çalınca girmesini söyledim,gözlerini ovuşturarak geldi.

"Selam" gülümsedim.

"Nasıl gidiyor küçük kardeşim?" bakışlarını alaycı bir şekilde sürdürdü "Bence pek küçük demeyelim seneye ikimizde birinci sınıf olacağız kız kardeşim"

"Ay iyi sen bahset bakalım dersler nasıl?"

"Bu kadar çok çalıştığım için kolay tabii ama eğer geçen sene başlamasaydım bir şey yapamazdım açıkçası geçen sene senden heves edip bende senin maratonunu izlemiş ve çalışmıştım..yani bir miktar bu seviyede olma sebebim sensin" İstemsizce gülümsedim,eh tabii ki ben yani lütfen.

"Vay gururlandım,netlerden bahset mesela Ygs denemesinde kaç yapıyorsun?"

"Yani genel olarak söyleyeceksem Türkçe otuz yedi, matematik otuz sekiz,fen otuz altı sosyali çok çözmüyorum böyle yani.."

"Bu netleri sınavda yapardan ve Lys de bu şekilde olursa istediğin üniversiteye gidersin Kağan!" Gerçekten sevinmiştim çünkü netleri baya iyiydi,nazar değmesin diye içimden dua ettim.

"Umarım..neyse bana anlatmak istediğin şeyler var mı?"

Ve bu sefer Kağanla hesaplaşmam başlıyordu,uzun bir süreç..

*

Eda'dan..

Abim eve henüz gelmediği için meraklanmıştım normalde okuldan çıktığında gelmeliydi,yoksa yine o işlere mi dönmüştü?

TAKİPÇİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin