13.BÖLÜM-BEYAZ PRENSES

5.3K 373 11
                                    

instagram :sudedogan09
**
Bedenim karşımda gördüğüm kişi ile tekrar tekrar korkuyla acı çekerken geri çekildim, hiçbir şey diyemedim o an bedenim öyle bir put gibi kaldı,zihnimde.
Karşımdaki adam bana inanamıyormuş gibi baktı başlarda,daha sonra geriye çekildi ve "Berfin?" dedi.

Şok olmuştu,beni gördüğüne inanamıyormuş gibi bir hali vardı bir yandan da.
Cevap veremedim yine, Burcu kolumdan tuttu ve "Hadi gidelim Berfin" dedi. Ama gidemezdim,o adama hesap soracaktım.
Hayatımı mahvetmişti bir zamanlar o adam.
"Hala gülebiliyorsun öyle mi? Bir genç kızın hayatını mahvettikten sonra rahatça gülebilmek koymuyor mu sana!? Hiç üzülmüyor musun?"
Bu adam ne yapmıştı acaba değil mi? Ne yapmıştı da hayatı bir süre dar etmişti bana?
-1 yıl önce-
"Tamam anne korkma karşıdan ekmek alıp geleceğim" saat geç olduğundan annem dışarı çıkmama hep korkmuştu bu yüzden de bir saat tembihler dururdu beni.
Gülümseyerek evden çıktım ve aşağıya indim. Marketten ekmek aldıktan sonra eve yürüyordum,telefonumdan gelen şarkı sesi ile ruhum dinleniyor yürümekte daha kolay geliyordu. Şarkının sonlarına doğruydu eve çok yaklaşmıştım ki bir anda kolumdan sıkıca tutulup geri çekildim. Çığlık atmama fırsat olmadan kendimi duvar ve henüz yüzünü göremediğim kişinin arasında bulmuştum.
Korkuyla kim olduğuna baktığımda bedenim titredi.
Tarık bey.
"Tarık hocam ne yapıyorsunuz siz?!!" her ne kadar Tarık hocayı itmek için cidden uğraşsam da başarılı olamamıştım konuşma tarzından sarhoş olduğunu anladım
"Neden berfin? Neden sende beni sevmiyorsun lan?" bir anda ellerini bedenimde gezdirmeye başlayınca çığlığı bastım.
Ancak o çığlığımdan güç alıyormuşçasına dudaklarını boynuma getirince kick bokstan öğrendiğim bazı hareketleri uyguladın bir yandan ağlıyor bit yandan da sinirden geberiyordum.
Dikkat de çekmiştim anne ve babam korku içerisinde yanıma geldiklerinde bluzumun yırtıldığını fark etmemiştim, bunu fark eden komşularsa gece bir şey yapmasalarda ertesi günler kabuslarım olmuşlardı. Tarık bey bana büyük bir zarar vermemişti ancak yaşadığım sitede bazıları...kötü yola düşmüş bir kız olarak görüyorlardı beni..
Ve en çok acı veren de buydu, hayatım yavaşça ellerimim arasından kayıyor mahvoluyordum..
**

TAKİPÇİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin