7.BÖLÜM-PLAN

6.3K 413 17
                                    

Bölüm geç geldiği için üzgünüm

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bölüm geç geldiği için üzgünüm . Ailevi meselelerden dolayı gecikti.

keyifli okumalar.

gotye-somebody that i used to now

**


Bu sorunun yanıtını iki gündür bekliyordum ve ister istemez heyecanlanmıştım.

"Görkem.." dediğinde ise heyecanla karışık bir duygu bedenime hakim olmuştu.

"Tamam bu benim için yeterli. Artık sana kapüşonlu deyip durmayacağım için mutluyum Görkem" Cevap vereceğini tahmin ediyordum. O sırada masanın hazır olduğunu söylemek için Güldane teyze olduğunu düşündüğüm kişi geldi ve "haydi gelin masaya çifte kumrular sizi" Güldane teyze biz buradayız diye pek bir memnun gibi görünüyordu.

İkimizde ayağa kalktık ve masaya geçtik. Masada köy kahvaltısında olan ne varsa vardı, üstüne fıstıklı salam gibi şeylerde ağzımı sulandırmıştı gerçekten.

"Yumurta ne kadar da sarı öyle" dediğimde Güldane teyze gülerek "ee kızım şehirde zor bulursun böyle yumurtayı baksana mis gibi ye bakayım istediğin kadar" dedi.

Yumurta gerçekten harikaydı. Şimdi dikkatimi çeken bir olay daha olmuştu, Ramazan dede ve Güldane nene beni tanımamışlar mıydı?

Genelde katil olarak anıldığımdan herkes beni bilirdi ancak onlar bilmiyor olmalıydılar.

Onlar bir şey sezmedikleri için bende bir şey demedim.

"Peki güzel kızım ne zaman bebek düşünüyorsunuz,bu konular ciddidir beklememek gerek" deyip hafif bir kahkaha attı. Tabii bende bebek konusu açılınca ister istemez gerildim, evli olmayan bir kıza ne zaman bebek beklediği soruluyordu resmen!

Görkem benim cevap veremeyeceğimi fark ettiğinde öne atıldı ve "biz evliliğimizin tadını çıkarmak istiyoruz Güldane teyze, bebek konusu ikinci plan bizim için" dedi ve çayından bir yudum daha aldı.

Tabii Görkem'deki yetenek beni bir hayli şaşırtmıştı.Sanki gerçekten evli biriymiş gibi görünüyordu.Başlarda bende pek ısınamadım ancak sonra ortama uyum sağlamış ve gerçekten son iki ay ki en güzel kahvaltımı yapmıştım.

Kahvaltı bitti ve Görkem ile ayaklandık. Tabii Güldane teyze gitmeyelim diye tutturdu,ancak artık küçük rüyamdan uyanma vaktiydi, gerçek dünyaya annemin katilini bulmaya gitme vaktiydi..

**

"Kolay olmayacak biliyorsun değil mi?" Görkem'den ilk defa işimizin zor olacağını söylediğini duymak tabii ki bir hayli şaşırtmıştı. "Biliyorum ancak mühim değil..annemin katili bulunacaksa beş yılda beklerim ben" dedim. Araba sürdüğü için bana bakmadan konuşmaya devam etti. Sürdüğü araba iki yıl önce babama bana alması için direttiğim arabanın son modeliydi:mini cooper countryman.

TAKİPÇİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin