30.BÖLÜM-SİLAH

4.2K 344 18
                                    

instagram :sudedogan5

Yorumlarınızı bekliyorum

**
Yağmur yağıyordu,her taraf ıslaktı,rüzgarın üflediği soğuk hava bedenimi esir aldı ve beni kendine çekti.
**
"Uyanın çocuklar,kahvaltı edeceğiz!" Teyzenin sesiyle uykuya henüz doyamayan bedenimi hareket ettirdim ve gözlerimi açtım,yatakta uyuyordum ve yanımda kimse yoktu,bedenimi anlık bir korku esir alsa dahi bu korku kısa sürdü ve yerde hazırladığım yatakta yatan Görkem'i gördüm. Ters dönmüş bir vaziyette uyuyordu,bir elini kafasının yanına koymuşken diğer elini serbest bırakmıştı,yüzünü tam göremesem de huzurlu olduğu belliydi ve en önemlisi bana akşam teyze bizi o utanç verici pozisyonda gördükten sonra kendisi hakkında anlattığı birkaç şeydi,Görkem artık bana güveniyordu.
Eğer güvenmese kendi hakkında hiçbir şeyi açıklamazdı,değil mi?
*



10 saat önce...
Genç kız yaşadığı olayın utandırıcı kısmını unutmak amacıyla kafasını silkeledi ancak bu sadece anlık bir yöntemdi,unutamazdı.
Çocuk geri çekilince kızda yorganın üzerine oturdu ve "O zaman uyuyalım ?" diye sordu,çocuk ise onun aksine rahat bir tavır ile konuştu. "Az sonra uyuruz,hakkımda gerçekten çok merak ettiğin sorular var ?" sorusunun ardından kız eline odakladığı ve bir an önce başını yastığa koymak istediğini belli eden utanmış bakışlarını çocuğa çevirdi "Dalga geçiyorsun" Az önceki tüm utancını geriye bırakıp normal halinde olduğu gibi düz ve daha canlı bir şekilde baktı,çok utangaç birisi değildi normalde,zaten utancı çocuğa değil teyze idi.

TAKİPÇİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin