22.BÖLÜM-KIZ

4.2K 350 23
                                    

İnstagram:nazdogan1
Kitap instagrami: savat.wattpad

**
Biz kelebeklerin kaç yarını var?
Kızıl saçbembeyaz tenli ve göz kahverengi olan kıza baktım,benden kısaydı ve şort giyiyordu.
O an tam olarak ne hissetmem gerektiğini bilemedim sadece...şaşırdım,Görkem'in bir kız ile ne işi olabilirdi?
Kız bana baktı ve gülümsedi "Yanlış geldiniz galiba?" Ah tatlım,seni sevmedim ama..haklısın,ben yanlış geldim. Dudağımı hafiften ısırdım ve gelmemiş olmayı diledim,bu sahneyi görmemiş olmayı.

Bir yandan da iyi olmuştu,Görkem'in sevgilisi vardı ve bu ondan duygusal anlamda uzaklaşmamı sağlayacaktı,en azından öyle umuyordum. Bende isteyerek olmasa da gülümsedim ve "Ah..özür dilerim haklısın yanlış geldim lütfen kusura bakma.." kız gülümsemesini daha da yaydı ve "kesinlikle sorun değil buralar ıssız ortamlardır kaybolmadın değil mi?" kızın gereksiz ilgisi birazcık yumuşamamı sağladı "Hayır kaybolmadım..sadece yanlış adrese gelmişim her neyse sorun değil gideyim ben en iyisi" arkamı döndüğüm sırada Görkem'in 'küçük' dediğini duysam da dönüp ona cevap verecek gücü bulamadım kendimde. Ona aşık değildim ancak üzgündüm,onu başka bir kızla görmek canımı acıttı.
Berfin'in hava durumu: Şu an her yeri sel kapladı,olası bir durum,tsunami çıkabilir..
**
Görkem Tutuç arkamdan üç kez bağırdı ancak onu beklemedim,yürüdüm ve koştum.
Şuan ise hala yürüyorum,nereye gittiğimi bilmeden,saat akşam altı ve hava yavaşça kararıyor,kaybolmadım ancak yolumu bulmak istemiyordum o an için.

TAKİPÇİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin